Svømmekurs vinteren 2018

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 12. Des 2017


Foto: Bente Ovlien

19. desember åpner vi for påmelding til kursene som starter i uke 5 i 2018. De har har gått på svømmekurs hos oss høsten 2017 har mulighet til å melde på allerede nå, mens de som ikke har gått på kurs før, eller har hatt et opphold, de kan altså melde på fra 19. desember.

Har ikke barnet gått på kurs hos oss før, er det superviktig å lese godt på kompetansekravene til hvert enkelt kurs, slik at man melder på riktig. Dersom et barn blir meldt på feil kurs, forbeholder vi oss retten til å flytte barnet til riktig kurs dersom det er plass. Nå er det tradisjonelt helt fulle kurs hos oss, så en flytting er gjerne ikke så reell. Og da ender man med å ikke få kurs allikevel.

Les om kursene våre under fanen "Våre kurs" på denne siden.

Alle påmeldinger må gjøres i www.tryggivann.no. Man betaler ved påmelding, og NB! Lag en bruker med brukernavn og passord som du vil huske! :-) Du kan også lese mer om trygg i vann her på vår side, se fanen "Tryggivann".

Vi har i skrivende stund ikke fått på plass instruktører for baby- og småbarnskurs vinteren 2018.Irene Dalby Cup 2018

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 5. Des 2017

Nå er det snart vår tur til å arrangere Irene Dalby Cup - påmeldinga er åpen. :-)
Første helga med voksensvømmekurs ferdig

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 4. Des 2017Denne gjengen - med instruktør Christian som nr. 3 fra høyre og medinstruktør Marius bak kameraet - har i helga deltatt på svømmekurs på Vinger Hotel.

Vi er så takknemlige for at vi har fått til et samarbeid med hotellet, og ikke minst at vi har fått midler til dette gjennom NIF og Sullandgruppen. :-)

To kurshelger gjenstår; allerede til helga er det en damegjeng som skal i vannet, og siste kurshelg blir i januar.

Også håper vi at vi i 2018 kan kjøre mange kurs for voksne på Vinger Hotell; kjenner du noen som ikke kan svømme må du gjerne be dem kontakte oss. :-)Nytt opplæringstilbud

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 27. Nov 2017

Disse flotte damene i bakerste rekke på bildet skal helga 9.-10. desember ha svømmeopplæring - og vi er så utrolig glade for at vi har fått til et slik tilbud. :-)

Opplæringa er et samarbeidsprosjekt med Vinger Hotel (som stiller med basseng), Flyktning- og inkluderingsenheten i Kongsvinger Kommune (ved Farishta Jamaluddin, foran til høyre på bildet), Glåmdal Interkommunale Voksenopplæringssenter (ved Farzana Qasimi, foran til venstre på bildet) og oss i svømmeklubben. Finansiering har vi fått til gjennom søknader om støtte fra NIFs Flyktningefond og Sullandgruppen.

I tillegg til det allerede tidsberamma kurset for damer, håper vi også å få til et kurs for gutter/menn 2.-3. desember, og enda et damekurs i starten på januar 2018.

Kursene våre for minoritetsspråklige nybosatte vil foregå i bassenget på Vinger Hotel, der vi er skjermet for andre badende. Vi har inntil 10 plasser i hver kurshelg, og målet for et slik kurs er at deltagerne skal klare seg selv i vann. Det er viktig for oss som bor i en by med ei elv på midten!

Svømmeklubben stiller med 2 voksne instruktører på hver kurs; damene blir lært opp av Elma Omerovic og Alexandra Svensson mens guttene får instruksjon av Christian Hesbøl Bakken og Marius Biagi.

Vi gleder oss til å komme ordentlig i gang, og ønsker alle deltagerne lykke til! :-)


Treningsleir i Danmark

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 31. Okt 2017

Svømmeleir!
Såååå moro er det å være på leir!


11 unge utøvere og 4 ikke riktig så unge ledere reiste til Danmark på treningsleir i høstferien. Om det var moro? Gjett'a!

10. oktober var det bye-bye på Kongsvinger Jernbanestasjon, de fleste ungdommene sendte litt nervøse foreldre et beroligende blikk før de ruslet inn på toget mens foreldrene dro hjem. Fra Oslo gikk ferden videre med båt, og styggtidlig torsdag morgen var de framme på Løkken Idrætscenter i Danmark.
De fire dagene på senteret ble fylt med to treningsøkter i bassenget daglig, og mellom treningsøktene og på kvelden var det "sosialt samvær" på plakaten.


Tross harde treninger orket både utøvere og ledere å ta en tur på opplevelsessenteret siste kvelden, der det ble både bowling og lazersone og pizza.

Hjemturen på dagen lørdag 14. oktober ble veeeeeldig lang, men da gikk det også an å finne på litt tidtrøyte:


Turen ble finansiert med dugnad, litt tilskudd fra klubben og en egenandel. Men så moro var det å reise på leir, at det allerede nå er bestemt at også høstferien 2018 skal brukes til samme formål. :-)

Vi søker svømmeskoleansvarlig og instruktører

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017


Kongsvinger Svømmeklubb ble stiftet 13. oktober 1987, og teller i dag snaut 400 medlemmer. Klubben er tilknyttet Norges Svømmeforbund og hovedfokuset ligger på svømmeopplæring. Vi har også en gruppe unge, aktive svømmere. Klubben har ansatt daglig leder i 50 % stilling, svømmeskoleansvarlig i 30 % stilling og hovedtrener i 15 % stilling. I tillegg har vi et intruktørkorps på ca. 15 personer med ulik kompetanse. Kurs og treninger har vi i Kongsbadet, mens kontoret ligger i Engensgate 1.

Vår svært dyktige svømmeskoleansvarlig gjennom flere år har nå bestemt seg for å slutte, og vi søker derfor hennes etterfølger. Vi har dermed ledig stilling som

SVØMMESKOLEANSVARLIG I 30 % STILLING

Svømmeskoleansvarlig er en rent administrativ stilling, og PC’n er det mest brukte verktøyet. Vi bruker tryggivann.no til kurs- og medlemsadministrering. Svømmeskoleansvarlig har også personalansvar for svømmeinstruktørene, og samarbeider tett med daglig leder om utvikling av klubbens aktivitetstilbud. I perioder med planlegging og oppstart av kurs må overtid påregnes, mens det i andre perioder er gode muligheter for avspasering. Stillingen som svømmeskoleansvarlig kan med fordel kombineres med en instruktørjobb. Svømmeskoleansvarlig har kontortid på dagtid, men må være tilgjengelig også periodevis på kveldstid.

Som mange andre idrettslag lever vi sesongbasert, og siden flere av våre instruktører går videre med skole og nye jobber fra høsten av, har vi også ledige stillinger som

SVØMMEINSTRUKTØRER TIMEBASERT

Vi søker først og fremst instruktører til babysvømming, småbarnssvømming og tilrettelagte kurs. I tillegg ønsker vi instruktører med kompetanse innenfor stup, vannpolo og synkronsvømming samt til ordinære svømmekurs i Norges Svømmeforbunds svømmeskole. Vi ønsker også å komme i gang med svømmeopplæring for nybosatte med minoritetsspråklig bakgrunn samt intensive korte kurs for voksne med vannaversjoner.

Vi betaler kurs for ufaglærte som ønsker å bli instruktører av ulike varianter – mot bindingstid. Vi forbeholder oss retten til å teste nye instruktørers egnethet i vann før vi skriver kontrakter. Alle våre instruktører må årlig avlegge livredningsprøven i regi av Norges Svømmeforbund.

Instruktørjobbene er både på dagtid og kveldstid.

Til alle stillingene vektlegges personlige egenskaper. Våre instruktører må ha gode pedagogiske evner, kunne håndtere stress og høyt lydnivå samt like mennesker. Vi trenger instruktører som er ansvarsbevisste og med en interesse for faget.

Spørsmål om stillingen(e) kan rettes til svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien (tlf. 971 15 124) eller daglig leder Kate Sønstebø (tlf. 419 33 774).

Søknadsfrist: 23. juni.

Søknad med CV sendes på e-post til kate.ksk@online.no. Tiltredelse 1. september eller etter avtale.

Treningsleir 2017

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Delfin og treningsgruppene drar til Løkken (Danmark) på treningsleir 10.-14. oktober 2017! Har du eller er du deltager på en av disse, og ikke hørt om denne turen? Ta kontakt, eller meld deg inn i facebookgruppa «Kongsvinger Svømmeklubb Treningsleir 2017«.

Er du tidligere svømmer hos oss, og syns dette høres morsomt ut? Ta også kontakt!
Teknikk-kurs

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Irene Dalby Cup 2017

10. mai starter vi opp med teknikk-kurs igjen, og som tidligere kjører vi dette over seks uker. Prisen er kr. 500,-, og påmeldingen er som vanlig i Trygg i vann. Direkte link i neste avsnitt.

 

Vi kjører to kurs, det som passer for selunge er kl. 17.30-18.15, mens det som passer for sel/sjøløve/delfin er kl. 18.30-19.15.

Hovedtrener i Kongsvinger Svømmeklubb Christian Hesbøl Bakken har ansvaret for kurset, og med seg har han instruktør og tidligere svømmer Sindre Hirch Sandvold.

NB! Vi forbeholder oss retten til å flytte barn som er påmeldt i feil kurs.
Irene Dalby Cup i Kongsbadet lørdag 4. mars

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Fra Irene Dalby Cup 28. januar 2017 på Skarnes. Foto: Øystein Nordfjeld.

Kongsvinger svømmeklubb inviterer til Irene Dalby Cup rekruttstevne for alle gutter og jenter som er født i 2001 og senere lørdag 4. mars kl 12:00 i Kongsbadet. For vår del vil dette være barn fra Selunge og oppover til Delfin/Hai.

 • Startkontingent dekkes av Kongsvinger svømmeklubb
 • Det er èn premie uansett antall starter og maks tre individuelle øvelser per utøver
 • Innsvømming fra kl 11:00 og lagledermøte kl 11:15
 • Det blir kiosk og loddsalg

Påmelding direkte innen 25. februar til daglig leder Kate Sønstebø på e-post. Spør din instruktør hvis du er usikker på hvilke distanser og stilarter ditt barn bør svømme.

Merk at andre klubber MÅ sende felles påmelding via sine trenere. Vi kommer tilbake med mer informasjon når det nærmer seg.
Årsmøte i Kongsvinger svømmeklubb

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Kongsvinger svømmeklubb innkaller til ordinært årsmøte torsdag 16. mars 2017 kl 18.00 i møterommet, kjelleren på Kongsbadet.

Til behandling er ordinære årsmøtesaker (årsrapport, regnskap, budsjett og valg av styre). Innsendte saker må være styret i hende senest torsdag 9. mars.

Det er viktig for klubben at flest mulig møter opp. Vi er en klubb drevet av foreldre, og vi kommer til å få en del utskiftninger i styret. Kan du tenke deg å gjøre en jobb og utvikle klubben videre, enten i styret eller i en av våre komiteer? Send meg en e-post.

Lars Ovlien
Avtroppende styreleder
Resultater fra IDC i Sør-Odal 28. januar

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Fra Irene Dalby Cup 28. januar 2017 på Skarnes. Foto: Øystein Nordfjeld.,

Kongsvinger svømmeklubb hadde åtte svømmere med på Irene Dalby Cup stevne #3 på Skarnes i sesongen 2016/2017. Du finner resultatlistene her (PDF-format).

Lørdag 4. mars er det hjemmebane for klubben, da mer enn 100 unger kommer til Kongsbadet og Irene Dalby Cup i Kongsvinger. Vi håper mange av våre svømmere blir med på stevnet, og at foreldrene blir med på en skikkelig dugnad for å skape en flott ramme rundt arrangementet. Mer informasjon om stevnet kommer både på hjemmesidene våre og på e-post.
Foreldremøte 9. februar kl 18:00

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Kongsvinger svømmeklubb ønsker å skape et aktivt miljø for barn og ungdom som går på videregående kurs og treningsgrupper. Vi er avhengig av at foreldrene er engasjert og inviterer derfor alle som har barn på selunge, sel, sjøløve, delfin eller treningsgrupper til foreldremøte.

Tid: torsdag 9. februar kl. 18:00-19:00
Sted: møterommet i kjelleren i Kongsbadet (ned trappen ved resepsjonen)

Svømmeklubbens styre vil være representert, i tillegg til svømmeskoleansvarlig. Vi vil informere om klubbens organisering, svømmeaktiviteter, stevner og annet.

Det er viktig at vi får innspill fra dere foreldre. Vi anbefaler derfor alle svømmeforeldre til å sette av en liten time for å bli bedre kjent med klubben.
Irene Dalby Cup i Sør-Odal 28. januar

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Odal Svømmeklubbinviterer til Irene Dalby Cup rekruttstevne for alle gutter og jenter som er født i 2001
og senere lørdag 28. januar kl 12:00 i Skarnes svømmehall. For vår del vil dette være barn fra Selunge og oppover til Delfin/Hai.

 • Startkontingent dekkes av Kongsvinger svømmeklubb
 • Det er èn premie uansett antall starter og maks tre individuelle øvelser per utøver
 • Innsvømming fra kl 11:00 og lagledermøte kl 11:15
 • Det blir kiosk og utlodning

Påmelding direkte til oppmann Gina Larsen på e-post.

Spør din instruktør hvis du er usikker på hvilke distanser ditt barn bør svømme. Vi kommer tilbake med mer informasjon når det nærmer seg. Dere finner invitasjonen her.
Treningsgrupper vinter 2017

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Nå har vi lagt ut treningsgruppe-tider for januar og februar 2017. Klubben mangler trenerkapasitet, og i stedet for å sette på en rekke vikarer har vi fokus på de timene Terese kan kjøre selv.

De som ønsker å satse seriøst på svømming ber vi om å kjøpe månedskort i hallen og legge ned en egeninnsats. Her vil Terese som hovedtrener utarbeide treningsopplegg etter behov. De som er interessert i mer organisert trening og satsing kan snakke med Terese om muligheten for å trene med Skjetten svømmeklubb. Ut fra en helhetsvurdering er dette det beste tilbudet vi kan gi foreløpig.

I første omgang har vi satt opp treninger til og med 1. mars. Det innebærer 14 treninger per gruppe, og prisen er satt til vanlig kurspris 850 kroner. Terese avslutter sin turnus 1. mars, og vi avventer hennes fremtid på Kongsvinger før vi setter opp flere treninger.

Vi minner om at alle som skal svømme approberte stevner må løse lisens.

Treningstider fra 9. januar til 1. mars:
Mandag 18:30-19:15 Treningsgruppe B
Mandag 19:15-20:30 Treningsgruppe A
Onsdag 19:15-20:30 Begge treningsgruppene sammen

Vi jobber parallelt med å skaffe flere trenerressurser til klubben, men basert på erfaringer er det en jobb som kan ta litt tid.
Fornøyde med barnehagesvøm

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Slide 4
Slide 3 Slide 2 Slide 1

I høst har 48 skolestartere fra Lia barnehage og Puttara FUS barnehage i Kongsvinger gjennomført svømmeopplæring i Kongsbadet i regi av Kongsvinger svømmeklubb. Det har gitt barn som er tryggere i vann.

– Jeg kan ikke få fullrost opplegget. Barna har hatt det kjempemorsomt og alle har hatt en enorm utvikling. De har erfart mestring hver eneste gang. Foreldrene er kjempefornøyd og fått bare gode tilbakemeldinger, forteller Lene Kvernbakken, pedagogisk leder for Lia Barnehage og avdelingsleder for Tyrihans.
Stortinget bevilget 25 millioner til svømmeopplæring for barnehagebarn i 2016. Det ble til tre intensive uker for fire grupper barn, der de hadde to sammenhengende uker med en time i vannet hver dag i september, og en uke i desember. Til sammen 15 timer undervisning for 25 barn fra Lia Barnehage og 23 barn fra Puttara barnehage.

Viktig å lære svømming tidlig

– Aldersgruppen vi har er så mottakelig for å lære nye ting. Jeg er av den mening at dette skulle vært obligatorisk for skolestartere. Mange begynner ikke med svømmeopplæring i fjerde klasse. Dette er alt for seint. Og de som ikke allerede kan svømme vil kanskje kvie seg for dette og synes det er flaut. Vi kommer også til å opprettholde det de har lært til nå, og bruke svømmehallen etter nyttår, understreker Kvernbakken.
Opplegget er basert på erfaringer fra Norges svømmeskole og Gjensidige sin svømmeaksjon. I tillegg til ren svømmeopplæring har barna lært livredning og selvberging. Her har barna lært om hvordan de skal reagere ved ulykker i vann, forlenget arm, 113, ilandføring, svømme med klær og bruk av redningsvester utlånt av Kongsvinger brannstasjon.

Barna har gledet seg

Også Puttara FUS Barnehage har bare positive opplevelser med barnehagesvømmingen.
– Dette har vært et kjempeflott opplegg som vi er glade for å få vært med på. Barna har gledet seg til hver dag, og har kost seg i vannet. De har vist stor fremgang, særlig de barna som i utgangspunktet var skeptiske til vann og har hatt dårlige opplevelser tidligere. Mange har lært å svømme, og de fleste flyter, forteller Mette Ruud, pedagogisk leder for avdeling Gaupa i Puttara FUS barnehage.
De voksne i barnehagen har selv deltatt og fått oppgaver underveis. De opplever at mestringsfølelsen har vært stor og at barna har blitt trygge i vannet, samtidig som de viser respekt for det å være i vann.
– Svømmeundervisningen har vært veldig bra og basert på mye lek. Dette har gjort at barna har vært med på alle øvelsene, og ikke vært redde for å prøve nye ting. Vi har også fått gode tilbakemeldinger fra foreldrene. Barn i denne alderen er veldig mottakelige for å lære nye ting, så dette burde vært et tilbud til alle skolestartere, understreker Ruud.

Gode resultater

Svømmeklubben har de samme erfaringene.
– Vi opplevde at alle ble tryggere i vann og de fleste lærte å flyte både på mage og rygg og skape fremdrift med beinspark. Noen lærte også å svømme crawl både armer og bein. Fagmessig tilsvarer dette nivåene skilpadde og pingvin i Norges svømmeskole, og noen nådde helt opp til nivå med Selunge, sier svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien i Kongsvinger svømmeklubb.
Sammen med Vanja Aafloen Velten har hun stått for opplæringen av barnehagebarna. Nå har Stortinget satt av 35 millioner kroner til svømmeopplæring i barnehager for 2017, og midlene vil bli utlyst via fylkesmannen sine hjemmesider.
Nytt tilbud for ungdom

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

I vinter vil Kongsvinger svømmeklubb prøve ut et nytt svømmetilbud for ungdom. Onsdager kl 18:30 kan alle mellom 13 til 18 trene variert i vann. Dette er en skikkelig treningsøkt i vann på 45 minutter og er et tilbud for alle som kan svømme, enten du er nybegynner eller mer erfaren.

Du finner påmelding her

I tillegg til svømme- og teknikktrening vil vi være innom styrketrening, lek, ballspill, livredning, selvberging osv. Kurset vil gå i hovedbassenget og koster 850 kroner. Kurset er under ledelse av Trine Beate Larsen, vår mest erfarne svømmeinstruktør.

Ta kontakt med svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien for mer informasjon.
Kongsvinger SK søker daglig leder

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Kongsvinger svømmeklubb mangler administrativt kapasitet. Med god økonomi i ryggen har styret vedtatt å lete etter en daglig leder i 50 prosent stilling, som skal overta noen av oppgavene til svømmeskoleansvarlig, samt jobbe med økonomi og utvikling av klubben.

Vi søker en daglig leder med tiltredelse umiddelbart


Arbeidsoppgaver:

 • Daglig drift; henvendelser, dialog med Kongsbadet, oppdatering av hjemmesider (wordpress) og Facebook
 • I samarbeid med svømmeskoleansvarlig planlegge kurs, inkludert dialog med Kongsbadet
 • I samarbeid med svømmeskoleansvarlig planlegge utdanning av instruktører
 • Bestilling av kursmateriell; merker, diplomer etc.
 • Lønnsutbetaling og regnskap.
 • I samarbeid med styret utvikle klubben og nye aktiviteter for barn og voksne
 • Planlegge treningsleirer
 • Arrangere Irene Dalby Cup og evt. klubbstevner
 • Søke om midler til ulike prosjekter

Vi leter etter en person som er:

 • Selvgående og initiativrik
 • Vant til å jobbe i team med andre og samarbeider godt med andre
 • Gjerne har erfaring med idrett fra før
 • Grunnleggende kompetanse innen økonomi og administrasjon
 • Behersker norsk flytende og engelsk funksjonelt

Søknadsfrist 13. januar 2017

Det vil bli gitt opplæring. Lønn etter avtale. Arbeidssted Kongsvinger kan kombineres med hjemmekontor etter avtale. Søknad og CV sendes til styreleder Lars Ovlien på e-post.
Nye retningslinjer for lisens

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

NSFs medlemsklubber har vedtatt på Forbundstinget at alle som vil være med i approberte stevner/konkurranser/kamper i idrettene Norges Svømmeforbund administrerer, må ha gyldig startlisens (GE 1B). Startlisensen gir utøverne rett til å delta på konkurranser, bladet Norsk Svømming og idrettsskadeforsikring (9-12 år er forsikret gjennom barneidrettsforsikringen).

Merk at Kongsvinger svømmeklubb har en egen forsikring for medlemmer over 12 år som ikke har lisens.

Norges Svømmeforbund fortsetter avtalen med Idrettens Helsesenter og Gjensidige. Ordningen med at belastningsskader dekkes på lik linje med andre skader er svært gledelig for alle aktive i svømmeidretter. Alle som betaler startlisens har tilgang til Skadetelefonen, telefonnummer 02033, som er en telefonbasert rådgivningstjeneste med spesialkompetanse på idrettsmedisin. Formålet er å ivareta idrettsutøvere på alle nivåer gjennom behandlingsløpet. Skadetelefonen gir gode råd om skadeforebygging og hva man bør gjøre ved akutte skader. Åpningstider er alle dager 09.00–21.00.

Ved skade skal du ringe og melde inn skaden til Skadetelefonen på 02033 umiddelbart.

I tillegg får alle med en skade behandlingsgaranti, kvalitetssikret behandlernettverk, og spiseforstyrrelser og sammensatte symptomer er også en del av forsikringsordningen.

Nytt for 2017 – det er kun to typer startlisens:
Startlisens svømmeidretter 9-12 år 2017 og Startlisens svømmeidretter 2017.

For 2016 var den eneste forskjellen i vilkår mellom grunnlisens og utvidet lisens behandlingsgarantien (3 måneder for grunnlisens, og 3 dager for utvidet lisens). For å ha en best mulig forsikring for alle våre utøvere, har NSF valgt å ha kun én startlisenstype for utøvere fra og med det året de fyller 13 år. Alle disse vil nå ha en behandlingsgaranti på 3 dager – og det vil alle som får skader se viktigheten av.

Fra og med torsdag 22. desember 2016 vil det være anledning til å kunne betale startlisens som gjelder for kalenderåret 2017. Ingen får tilsendt giro. Utøvere som vil betale startlisens må ta kontakt med sin klubb for å få oppgitt kid-nummer som man skal bruke ved betaling. Priser 2017 Pris for startlisens svømmeidretter 2017 er som følger:

 • Kr 350 for Startlisens svømmeidretter 9-12 år 2017 (utøvere født fra og med 2005 – til og med 2008)
 • Kr 750 for Startlisens svømmeidretter 2017 (utøvere født 2004 og tidligere. Utøvere 9-12 år kan også velge dette alternativet)

Les på på svømmeforbundet sine nettsider
Kurs vinter/vår 2017

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Vi har nå lagt ut baby-, småbarn og barnekurs for vinter/vår 2017. Oppstart baby-kurs er 18. januar, mens de andre kursene starter uken etter (fra 23. til 25. januar). Vi har satt opp så mange kurs vi kan, basert på tilgjengelig halltid i Kongsbadet og tilgjengelige instruktører.

Meld deg på her

Påmelding på tilrettelagt-kurs kun etter avtale med instruktør. Tider for treningsgrupper vil bli lagt ut senere.

Merk! Som vanlig har de som har gått på kurs siste termin fått en ukes fortrinnsrett. Det betyr at enkelte kurs er fulle, men det skal være ledig på de aller fleste kurstyper per 16. desember. Vi kommer til å sette opp ventelister og justerer kursene inn mot oppstart. Der det er færre enn fem påmeldte vil vi sannsynligvis gjøre om kurset til et kurs det er større etterspørsel etter. Vi gjør så godt vi kan, men det er dessverre ikke mulig for oss å tilfredsstille alle.

Velkommen på kurs!
Irene Dalby Cup på Elverum 19. november

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Elverum svømming inviterer til IDC-stevne  for gutter og jenter født 2001 eller senere lørdag den 19.11.2016 kl. 12.00 i Elverum svømmehall. For vår del vil dette være barn fra Selunge og oppover til Delfin/Hai. Dette er det andre stevnet i Irene Dalby Cup 2016/2017.

Påmelding direkte til oppmann Gina Larsen på e-post innen 13. november.

Innsvømming fra kl. 11.00
Lagledermøte i kjelleren kl. 11.00

Det er èn premie uansett antall starter, og maks tre individuelle øvelser per utøver. Spør din instruktør hvis du er usikker på hvilke distanser ditt barn bør svømme. Startkontingent dekkes av Kongsvinger svømmeklubb. Premiering fortløpende etter 4×25 stafett. Mat og drikke selges i kafeen.

Merk! Elverum svømmehall har ikke den største parkeringen tilknyttet svømmehallen, men det er en stor parkering bak Elverumshallen hvor du kan stå hele dagen for en billig penge! Elverumshallen ligger et lite steinkast forbi Elverum svømmehall.

Det konkurreres i følgende klasser:

 1. Jenter 25 m bryst
 2. Gutter 25 m bryst
 3. Jenter 25 m rygg
 4. Gutter 25 m rygg
 5. Jenter 25 m butterfly
 6. Gutter 25 m butterfly
 7. Jenter 25 m fri
 8. Gutter 25 m fri
 9. Jenter 50 m bryst
 10. Gutter 50 m bryst
 11. Jenter 50 m rygg
 12. Gutter 50 m rygg
 13. Jenter 50 m butterfly
 14. Gutter 50 m butterfly
 15. Jenter 50 m fri
 16. Gutter 50 m fri
 17. Jenter 100 m medley
 18. Gutter 100 m medley
 19. Jenter 100 m bryst
 20. Gutter 100 m bryst
 21. Jenter 100 m rygg
 22. Gutter 100 m rygg
 23. Jenter 100 m fri
 24. Gutter 100 m fri

I tillegg er det stafett 4×25 m fri miks og 4×50 meter fri miks
Personlige rekorder på Lambertseter

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017


Flere av svømmerne våre deltok i helgen på Lambertseter Open 2016. Der satte Mateusz nye klubbrekorder på 50 meter fri, 200 meter fri (forbedret med over 2 sekunder) og 100 meter medley (forbedret med over 3 sekunder). Vi fikk også flere personlige rekorder, der Robin forbedret 50 meter rygg med 2 sekunder, og satte også personlig rekord på 50 meter fri, mens Victoria perset på 50 meter fri. Klubben gratulerer alle de flinke ungdommene som jobber målrettet med å forbedre seg.
Klubbtøy fra Kongsvinger svømmeklubb

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Nå kan du kjøpe klubbtøy fra Kongsvinger svømmeklubb. Vi tilbyr teknisk skjorte for barn, damer eller menn i blå, hettejakke og bermudashorts fra Arena. Alle plaggene har logoen til Kongsvinger svømmeklubb samt logoen til vår samarbeidspartner Klubben AS.

Klubb-kolleksjonen består av:

 • Tracker Cooldry teknisk t-skjorte som transporterer fuktighet vekk fra huden
 • YouBronx unisex hettejakke med glidlås som passer godt til svømmere
 • Arena Team Line bermudashorts i polyester og elastane

Bestillingsfristen er 1. november (åpner i eget vindu). Merk! Du betaler direkte til Klubben AS og mottar klærne direkte i begynnelsen av desember.

Gjennom vår avtale med Klubben AS har du som medlem også gode priser på badedrakter, badebukser og utstyr. Dette kan bestilles året rundt og du finner det her.
Nye baby- og småbarnkurs november 2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Vi legger i dag ut nye baby- og småbarnkurs med oppstart onsdag 2. november og varighet i sju uker. Du kommer rett til påmelding i lenkene under.

Det er ikke slik at barna lærer mer på et høyere alderstrinn. Inndelingen handler om motorikk, slik at vi får homogene grupper. På denne typen kurs er det alltid en voksen med barnet, slik at barnet hele tiden får riktige utfordringer.

Husk å melde på barna i riktig aldersgruppe (de kan bli flyttet hvis de er feil påmeldt):

Kursene har ligget ute med fortrinnsrett for de som har gått på kurs i høst. Det er fullt på det første 8-12 måneders kurset, men vi har satt opp en venteliste. Vi har plass til fire halvtimes kurs, og fordeler dette så godt vi kan. Vi forventer at 5-7 måneders kurset blir fullt også, og vi setter opp et ekstra kurs der det er størst venteliste. Vi må ha minst fire deltakere for å kjøre kursene.

Spørsmål rettes på e-post til svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien.
Irene Dalby Cup på Hamar 22. oktober

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Den 22. oktober er det Irene Dalby Cup på Hamar. Dette er et rekruttstevne for gutter og jenter som kan svømme 25 meter og er født i 2001 eller senere. For vår det vil dette være barn fra Selunge og oppover til Delfin/Hai.

Merk! Påmeldingsfrist 15 oktober. Påmelding skjer via instruktør, det vil si Elma, Oliver, Bente, Trine eller Terese (B-gruppa).

Svømmere får utdelt plastbånd som adgangsbevis, slik at de kan benytte andre deler av Ankerskogen svømmeanlegg. Familie og ledere som skal være tilskuere får gratis inngang uten bånd. Hvis familie og venner selv ønsker å benytte svømmeanlegget, som 50 meter og familieavdeling, kjøpes bilett på Ankerskogens serviceanlegg. Priser og åpningstider finner dere på ankerskogen.no.

Last ned invitasjon i PDF-format her
Informasjon om trening for A-gruppa

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Vi har hatt noen utfordringer med å skaffe vikar til timene Terese ikke kan lede på grunn av hennes jobb ved sjukehuset. Derfor har vi gjort en avtale med Kongsbadet, slik at alle i A-gruppa (7 svømmer per i dag) kan hente seg et gratis månedskort i resepsjonen. Klubben dekker dette kortet. Dermed kan de svømme så mye de ønsker. Det innebærer også at de kan svømme som gruppe i hallens åpningstid, og det blir to felles svømminger. Merk at det er nye tider på søndag.

Uka vil dermed se slik ut:

Mandag 06:30-07:45Egentrening med program fra Terese
Mandag 19:15-20:30Trening under ledelse av Terese
Onsdag 06:30-07:45Trening under ledelse av Terese
Onsdag 19:15-20:30Fellestrening med B-gruppa under ledelse av Terese
Fredag 16:00-18:00Trening under ledelse av vikar med program fra Terese
Onsdag 15:30-16:45Egentrening med program fra Terese

B-gruppa trener med A-gruppa den første timen på fredager, og har i tillegg trening mandag 18:30-19:15. Her er det ingen endringer.

Vi fortsetter jobben med å finne en vikar som kan lede treningene Terese ikke kan lede, så dette er en løsning for å utnytte tiden så lenge.
Vil du bli instruktør?

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Kongsvinger svømmeklubb søker voksne personer med plettfri vandel og ønske om å lære barn svømmeferdigheter. Våre svømmekurs følger «Norges Svømmeskole»-fagplanen til Norges svømmeforbund, og det vil bli gitt opplæring mot minimum ett års bindingstid til klubben.

Vi er på jakt etter voksne mennesker, gjerne med erfaring fra å jobbe med barn. Du trenger ikke å være en supersvømmer, men du må være svømmedyktig. Vi tar årlige livredningstester for våre instruktører.

Årlig har vi cirka 370 småbarn, barn og unge på svømmekurs. Klubben har i dag en gruppe på fem-seks voksne instruktører, samt en gjeng flinke medinstruktører rekruttert fra treningsgruppene våre. Det er et sosialt og faglig fellesskap vi ønsker å videreutvikle.

Vi har behov for to nye instruktører, som kan tenke seg å jobbe en ettermiddag i uka 24 uker i året. Det kan være behov for vikartimer i tillegg.

Ta kontakt med svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien på e-post bente@ovlien.no for mer informasjon.
Informasjon ved høsten kursoppstart 2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Vi minner alle kursdeltakere om at gratis inngang i hallen til kurs omfatter 15 minutter før kurs og 15 minutter etter. Hvis dere blir lenger må dere betale inngang i hallen. Dette er regler satt av kommunen, fordi gratis hall-leie gjelder ved organisert idrett, ikke bading. Dette er ikke tid til bading, men tid til skifting. Dette er spesielt viktig i terapibassenget, som er lukket for barn på hverdager.

Varsel om kurstider

Vi får noen mail om at folk ikke får påminnelse om at de skal på kurs. I utgangspunktet er dette noe dere må holde orden på selv når dere melder barna på kurs, men dere kan velge å få påminnelse i tryggivann. Det krever at dere krysser av for dette når dere melder på barna deres. Vi har ingen mulighet til å kontrollere at over 300 kursdeltakere har tatt dette valget, men vi oppfordrer alle til å sjekke og krysse av boksen, så skal dere få påminnelsen rett i innboksen. Har dere krysset av og fortsatt ikke får påminnelse kan det skje at den går i spam/søppelfilter.

Vi viser ellers til brukerveiledningen for påmelding

Vi har stengt for nye påmeldinger

Vi har nå stengt påmelding for nye deltakere. Vi forsøker å finne plasser til barn som er på feil kurs så langt det lar seg gjøre.

Bytte av kurs

Merk! Det er mulig å bytte internt på like typer kurs (for eksempel selunge til selunge) hvis dere har problemer med tidene, men det forutsetter at dere blir enige dere i mellom og tar kontakt med oss for å gjennomføre byttet. Dere kan IKKE møte på et kurs uten at det er avklart, da dere da ikke vil komme inn i hallen.

Vi minner om at alle som melder på barn krysser at for at de har lest betingelsene som følger påmelding. Der står det blant annet:

Av kapasitetshensyn kan vi være nødt til å flytte et kurs. Dette er noe vi forsøker å unngå, men noen ganger er det nødvendig. Hvis vi flytter kurset og du ikke kan delta vil du få pengene tilbake så fremt du sier i fra på forhånd.
Irene Dalby Cup 2016/2017

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Her er foreløpige datoer til Irene Dalby Cup denne sesongen. Det kan komme endringer. Vi følger opp med mer informasjon etter hvert.

22. oktober Hamar
19. november Elverum
28. januar Odal
4. mars Kongsvinger
29. april Arvika
Kurs høsten 2016 lagt ut

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Kursene for høsten 2016 er åpnet for påmelding, med unntak av treningsgruppene, stup og tilrettelagt kurs. Disse vil bli lagt ut i august. Vi har dessverre ikke kurs for voksne i høst. Du finner påmelding her.

Har du problemer med å betale i tryggivann? Vi har erfaring med at nettbrett og smarttelefoner ikke fungerer 100 % med betalingsløsningen til Norges svømmeforbund. Den enkleste løsningen er å bruke en PC!

Vi har laget en foreldreguide du kan laste ned. Her får du svar på mange spørsmål.

Merk følgende:

 • Vi har i utgangspunktet to nivådelte sjøløvekurs. Ved for liten påmelding vil vi slå dem sammen, men pass på å melde ditt barn på riktig kurs.
 • Småbarnskursene kjøres likt med begynnerkursene og videregåendekursene: 12 ganger á 30 min og bare en omgang før jul. Inndelingen der er nå 1-2 år, 2-3 år og 3-4 år.
 •  Alle barn under ett år er nå på dagkurs og ligger under babykurs.

Ta kontakt med svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien på e-post hvis du har spørsmål. Merk at det kan ta litt tid å svare når mange henvender seg og det er ferietid.
56 barn fikk svømmekurs hos oss i uke 24 og 25

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

De to siste ukene har Kongsvinger SK gjennomført fire svømmekurs i regi av Gjensidigestiftelsen. Her er gruppebildene fra årets svømmeaksjon.

Tjura barnehage

Solungen og Gromungen barnehage

Puttara fus barnehage 1. guppe

Puttara fus barnehage 2. gruppe


Vi ønsker alle disse tøffe og modige deltakerne en riktig god sommer!
Svømmeaksjonen med Gjensidigestiftelsen

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Kongsvinger svømmeklubb har nok en gang vært så heldige å få tildelt svømmeaksjonsmidler fra Gjensidigestiftelsen. Uke 24 har vi besøk av barn fra Gromungen, Solungen og Tjura barnehage i Grue, og i uke 25 kommer Puttara barnehage fra Kongsvinger på besøk. Her får skolestartere livsviktig svømmeundervisning som gir dem en god start med tanke på å bli svømmedyktige. Vi håper at tilbudet fortsetter, og at vi får muligheten til å jobbe med flere barnehagebarn i tiden fremover.


Nytt styre i svømmeklubben

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Under årsmøtet i Kongsvinger svømmeklubb 31. mars ble følgende personer valgt inn i styret:

Lars Ovlien (fortsetter som leder ett år til)
Jardard Andersen (fortsetter i styret)
Mona Takle (fortsetter i styret)
Frode Ek Skarnes (fortsetter i styret)
Inger Marit Elvestrøm Biagi (ny)
Anette S. Saghaug (ny)
Gina Th. Larsen (ny)

Vi takker samtidig Andreas Myklebust, Hilde Husom og Vanja Velten for innsatsen i året som har gått.

Det nye styret vil konstituere seg selv ved første styremøte.
Årsmøte i Kongsvinger svømmeklubb

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Det kalles inn til ordinært årsmøte i Kongsvinger svømmeklubb torsdag 31. mars kl 18.00 i møterommet på Kongsbadet.

Til behandling er ordinære årsmøtesaker (årsrapport, regnskap, budsjett og valg av styre). Innsendte saker må være styret i hende senest onsdag 23. mars (dagen før skjærtorsdag).

Det er viktig for klubben at flest mulig møter opp. Vi er en klubb drevet av foreldre, og vi kommer til å få en del utskiftninger i styret. Kan du tenke deg å gjøre en jobb og utvikle klubben videre, enten i styret eller i en av våre komiteer? Send meg en e-post.

Lars Ovlien
Styreleder
Irene Dalby Cup Stange 2. april

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Stange SK svømmegruppa inviterer til sesongens siste IDC-stevne for gutter og jenter født 2000 eller senere som kan svømme 25 meterlørdag den 2. april 2016 kl. 12.00 i Stange svømmehall.

Innsvømming fra kl. 11.00
Lagledermøte i gymsalen kl. 11.15

Det er èn premie uansett antall starter, og maks tre individuelle øvelser per utøver. Startkontingent kr 100,- per utøver og for hvert stafettlag. Startkontingenten faktureres klubbene i etterkant av stevnet.

Meld deg på via din trener eller til pamelding@kongsvingersvommeklubb.no innen 11. mars.

Informasjon om stevnedagen

 • Det er et infobord ved inngangen i svømmehallen. Der får dere informasjon om hvilke garderober klubbene skal benytte, og annen informasjon dere trenger stevnedagen. Der får dere også kjøpt stevneprogram.
 • Det er få sitteplasser i svømmehallen, så det kan være lurt å ta med noe å sitte på.
 • Ta med tøy slik at det ikke blir for kaldt å bevege seg mellom gymsalen og svømmehallen.
 • Dere får kjøpt mat og drikke i kafeen i gymsalen – husk kontanter!
 • Loddsalg
 • Det blir felles premieutdeling i gymsalen etter 4x50m mix-stafett.Bli med på svømmeaksjonen 2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Onsdag 9. mars åpner årets utgave av ‪#‎svømmeaksjonen‬. Det er et landsomfattende tiltak i regi av Svømmeforbundet og Gjensidigestiftelsen, hvor barn mellom 6 og 10 år tilbys gratis svømmekurs over 10 timer. Vi i Kongsvinger svømmeklubb er stolte av å være med på dette strålende tiltaket for å gjøre barn og unge trygge i vann.


Svømmeaksjonen er Gjensidigestiftelsens største prosjekt og investering noensinne. Den ble påbegynt i 2008, og i 2015 passerte aksjonen 60.000 barn som har fått gratis svømmeopplæring. Kongsvinger svømmeklubb har fått være med flere ganger, og har gode erfaringer med aksjonen. Merk at det ikke er klubben som avgjør hvem som får være med på aksjonen, dette avgjøres av svømmeaksjonen.

Interesserte kan lese mer om Svømmeaksjonen og hvordan du kan melde deg på her.

Oppstart baby- og småbarnkurs 2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Det er oppstart for baby- og småbarnkurs den første uken i februar 2016. Vi har satt opp følgende kurs basert på tidligere erfaringer:

 • Baby 2 til 4 måneder på dagtid onsdag med Vanja Velten
 • Baby 5-8 måneder på dagtid onsdag med Vanja Velten
 • Småbarn 9-15 måneder på ettermiddag med Bente Ovlien (dag ikke 100 % bekreftet)
 • Småbarn 2-4 år på ettermiddag med Bente Ovlien (dag ikke 100 % bekreftet)

Som vanlig vil de som har gått på kurs få noen dagers forsprang. Kurset for barn 2-4 måneder er åpent allerede.

Du kan lese mer om baby- og småbarnkurs her.
Treningstider treningsgruppene våren 2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Hovedtrener er Terese Langlo. Treningene følger skoleferien hvis ikke annet er avtalt, og siste trening før sommeren er fredag 24. juni. Merk at treningsgruppene trener sammen onsdag og B-gruppen er med A-gruppen én time fredag.


Treningsgruppe A:

Mandag19:1520:30
Onsdag19:1520:30
Fredag16:3018:30
Søndag16:0017:15

Treningsgruppe B:

Mandag18:3019:15
Onsdag19:1520:30
Fredag16:3017:30Irene Dalby Cup 16. januar

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

VELKOMMEN TIL KONGSBADET OG IRENE DALBY CUP
LØRDAG 16. JANUAR 2016 KL 12.00

Kongsvinger svømmeklubb innviterer til svømmestevne for alle gutter og jenter født i 2000 eller senere. Stevnet inngår i Irene Dalby Cup. Alle svømmere får én premie uansett antall starter. I tillegg er det egen premie for de som deltar på stafett.

 • Startkontingent kr 100 per svømmer og kr 100 per stafettlag
 • Innsvømming fra kl 11.00 og lagledermøte kl 11.15

Startkontigent faktureres klubbene i etterkant av stevnet. Påmelding til klubbens trener og så felles påmelding innen 09.01.15 til e-post pamelding@kongsvingersvommeklubb.no.

Husk å oppgi svømmerens fulle navn, fødselsår og hvilke øvelser som skal svømmes (se oversikt under). Maks tre individuelle starter per utøver.

Distanser:

25 m bryst jenter
25 m rygg jenter
25 m butterfly jenter
25 m fri  jenter
50 m bryst jenter
50 m rygg jenter
50 m butterfly jenter
50 m fri jenter
100 m medley jenter
100 m bryst jenter
100 m fri jenter4x25 m stafett mix fri
25 m bryst gutter
25 m rygg gutter
25 m butterfly gutter
25m fri gutter
50 m bryst gutter
50 m rygg gutter
50 m butterfly gutter
50 m fri gutter
100 m medley gutter
100 m bryst gutter
100 m fri gutter4x50 m stafett mix fri

Spørsmål om stevnet kan rettes til styrets leder Lars Ovlien på e-post lars@ovlien.no eller telefon 90 77 02 98. Vi ønsker alle velkommen til Kongsvinger og vårt flotte badeanlegg!
Terese Langlo ny hovedtrener

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Christian Hesbøl Bakken reiser i militæren, men vi har vært så heldige å få 26 år gamle Terese Langlo til å ta over som hovedtrener i Kongsvinger svømmeklubb. Hun jobber for tiden som lege ved Kongsvinger sjukehus, og har en lang karriere som svømmer og trener.

Terese begynte å svømme som 8-åring i Eidsvoll svømmeklubb. Hun deltok første gang i junior-NM som niendeklassing, og skiftet etter hvert til Skjetten svømming for å kunne svømme mer. I Skjetten fikk hun individuell bronse på 200 Medley i junior NM, flere sølv- og bronsemedaljer fra stafettlag i junior NM, samt ett sølv på 4×100 fri i senior NM. Hun kommer til Kongsvinger fra Bergen, der hun var svømmeinstruktør ved SiB fra 2010-2015. I tillegg har hun vært personlig svømmetrener med elever fra 5 til 85 år.

Vår nye hovedtrener har mange års egenerfaring med trening, både når det gjelder svømming og styrketrening, og hva som skal til for å oppnå gode resultater. Hun er fortsatt aktiv svømmer og trener seks ganger i uka og er med på det årlige Masters-NM, hvor hun har flere gullmedaljer og mastersrekorder.
Nå kan du betale lisens for 2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Fra mandag 21. desember kan du som deltar på approberte stevner betale lisens for kalenderåret 2016. Forsikringsvilkårene for 2016 er ytterligere forbedret.

Den eneste forskjellen mellom grunnlisens og utvidet lisens er behandlingsgarantien på 3 måneder for grunnlisens, og 3 dager for utvidet lisens. Lisenssummene er uforandret i forhold til 2015.

Skadetelefonen
Alle som betaler lisens har tilgang til Skadetelefonen, telefonnummer 02033, som er en telefonbasert rådgivningstjeneste med spesialkompetanse på idrettsmedisin.
Formålet er å ivareta idrettsutøvere på alle nivåer gjennom behandlingsløpet.
Skadetelefonen gir gode råd om skadeforebygging og hva man bør gjøre ved akutte skader.  Ved skade skal du ringe og melde inn skaden til Skadetelefonen på 02033 umiddelbart. Åpningstider er alle dager 09.00–21.00.

Du finner mer informasjon om lisens 2016 på svomming.no
Avslutning 2015 og oppstart 2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Denne uken var det slutt for baby- og småbarnskursene for i år, og neste uke er det siste runde med resten av kursene. Det betyr at mandag 7. desember og onsdag 9. desember er siste kursdager før jul. Unntaket er treningsgruppene, som holder på til siste uke før jul, det vil si fredag 18. desember for treningsgruppe B og søndag 20. desember for treningsgruppe A.

Vi er i dialog med Kongsbadet, og så snart vi har fått til en avtale om kursdager etter jul vil vi legge ut kursene for de som har gått på kurs i høst. Så vil dere få en snau uke med fortrinn før vi åpner kursene for alle. Oppstart vil være uke 3 eller uke 4 i 2016.
Kursoppstart vinteren 2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Vi planlegger å starte kursene etter jul i uke 3 eller uke 4. Kongsbadet innfører sommerstengt fra 1. mai 2016, og vi ønsker å være ferdige med alle kursene innen denne datoen.

Det gjenstår fortsatt noen avklaringer med svømmehallen, men vi håper at vi kan få lagt ut alle kursene for påmelding uken høstens kurs avsluttes. Da vil alle anbefalinger også være på plass. Merk at vi som vanlig kommer til å gi alle som har gått på kurs hos oss i høst noen dagers forsprang.
Irene Dalby Cup på Elverum 21. november

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Elverum svømming inviterer til rekruttstevne for alle gutter og jenter som kan svømme 25 meter og er født i 2000 eller senere lørdag 21.november 2015 kl. 12.00 i Elverum svømmehall.

Stevnet er en del av Irene Dalby Cup, som sesongen 2015/2016 består av fem stevner. Det er en premie til alle svømmere uansett antall starter, maks 3 individuelle starter per svømmer. Ta kontakt med din instruktør/trener hvis du tenker å være med. Vi har felles påmelding for klubben.

Last ned invitasjonen her.
Terminliste IDC 2015/2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Da er terminlisten for Irene Dalby Cup 2015/2016 klar:

Hamar 24. oktober 2015
Elverum 21. november 2015
Kongsvinger 16. januar 2016
Arvika 13. februar 2016
Stange 2. april 2016

Vi kommer tilbake med invitasjoner til de ulike stevnene etter hvert som det nærmer seg.
Irene Dalby Cup på Hamar

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

HIL Svømming inviterer til rekruttstevne for alle gutter og jenter som kan svømme 25 meter og er født i 2000 eller senere. Sesongens første stevne i Irene Dalby Cup arrangeres lørdag 25. oktober kl 12.00 i Ankerskogen Svømmehall. Dette er aktuelt for alle fra Sel og oppover, men snakk med din instruktør. Vi foretar felles påmelding fra klubben.

Alle svømmerne får premie, uansett antall starter. Det er maks tre individuelle starter per svømmer, og premieringen skjer fortløpende etter 4 x 25 meter stafett.

Startkontingenten er kr 100 per deltaker og kr 100 per stafettlag og faktureres i etterkant. Innsvømming fra kl. 11.00 og lagledermøte kl. 11.15

Du kan laste ned invitasjonen i PDF-format her
Baby- og småbarnkurs høsten 2015

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Endelig er terapibassenget i Kongsbadet snart åpent, og vi kan legge ut høstens baby- og småbarnkurs for påmelding. Kursoppstart er etter høstferien i uke 42 og kursene avsluttes i månedsskiftet november/desember. Instruktørene Vanja og Bente gleder seg til å ta i mot nye og gamle baby- og småbarnsvømmere.

Babykurs med Vanja blir fredag morgen:
09:00-09:30 Babyer 2-4 måneder
09:30-10:00 Babyer 5-8 måneder 1 LEDIG PLASS PER 2. OKTOBER
10:00-10:30 Babyer 5-8 måneder

Småbarnkurs med Bente blir mandag ettermiddag:
17:00-17:30 Småbarn 9-15 FULLT!
17:30-18:00 Småbarn 9-15 måneder
18:00-18:30 Småbarn 2-4 år FULLT!
18:30-19:00 Småbarn 2-4 år EKSTRAKURS

Alle kursene varer i 8 uker og koster 1200 kroner. Prisen inkluderer inngang for barnet og én foresatt, samt en badebleie som hallen krever barnet benytter.

Du finner kursene her

Økt satsing på Selungene

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Det er en stor overgang for mange å gå fra Pingvin til Selunge. Gjennom grunnkursene har barna lært å dykke, flyte og gli i et av de varme bassengene, men på Selunge skal de lære framdrift og så langt har det skjedd kun i det store bassenget. For de minste kan både temperaturen og den dype delen av bassenget være skremmende, og vi har flinke barn helt ned i femårsalderen.

For å gjøre overgangen enklere har vi opprettet et eget Selunge-kurs for yngre barn. Dette vil foregå i terapibassenget, og ha større fokus på lek for å lære inn fremdrift. Dette kurset holdes av svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien og går kl 17.30 til 18.15 på onsdag.

Norges svømmeforbund sier det er vanlig å bruke flere omganger på å mestre Selungen, både fordi det er mye som skal læres og fordi det er en overgang til et større og kaldere basseng. Dette er siste grunnkurs, og etter Selungen følger videregåendekurset Sel, der det legges mer vekt på svømmeteknikk. Vi har i høst spesielt fokus på Selungen, og derfor har vi satt på to av våre mest erfarne instruktører: hovedtrener Christian Hesbøl-Bakken og Trine Beate Larsen. Vi tar også i bruk nye øvelser og investerer i nytt utstyr til disse kursene.

Har du spørsmål om Selungen? Kontakt Bente på e-post.
Tilrettelagt opplæring

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Kongsvinger svømmeklubb tilbyr et tilrettelagt kurs for barn og ungdom med behov for litt ekstra oppfølging. Det kan være alt fra vannskrekk til funksjonshemminger som gjør det hensiktsmessig. Kurset foregår i en mindre gruppe i terapibassenget (maks 6 plasser). Instruktør er svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien. Hvert barn får individuell oppfølging gjennom instruktør og egen ledsager, som barnet må ha med seg i vannet. Her jobber vi med alt fra å bli trygge i vann til å lære svømmeteknikk, tilpasset den enkelte.

Erfaringene og tilbakemeldingene på tilrettelagt opplæring har så langt vært svært gode. Kurset vil bli lagt ut så snart vi vet når terapibassenget åpner, sannsynligvis i oktober 2015. Hvis du har spørsmål om dette kurset kan du sende en e-post til Bente.
Spørsmål ved kursoppstart høsten 2015

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Det er stort trøkk med henvendelser etter at vi åpnet for påmelding, og mange har de samme spørsmålene. Her er en gjennomgang av de vanligste.

Når kan jeg melde mitt barn på baby- og småbarnkurs?
Vi avventer beskjed om når terapibassenget åpner igjen, da vi er avhengig av dette for å kjøre kurs for de minste. Så snart vi vet når det åpner vil vi sette opp kurs, og formidle dette via våre hjemmesider, på e-post og via våre Facebooksider.

Kan jeg melde på mitt 3 år gamle barn på kurs? Det fyller snart 4 år?
Nei, av sikkerhets- og forsikringsmessige hensyn krever vi at ALLE barn har fylt 4 år før kursstart. Vi setter opp kurs for 2-4-åringer så snart vi vet når terapibassenget åpner.

Det er fullt på kurset jeg er anbefalt. Kan jeg melde barnet mitt på et annet kurs og flytte?
Kort svar: nei. Hvis du melder ditt barn på et kurs som du enten ikke er anbefalt eller som du åpenbart burde forstått er feil og vi ikke har plass på riktig kurs vil du få pengene igjen. Kongsvinger svømmeklubb har fokus på mestring og sikkerhet, og kan ikke gå på kompromiss med dette.

Mitt barn har gått flere runder på Selunge. Nå vil jeg flytte opp selv om jeg er anbefalt en ny runde med Selunge.
Mange sliter med å komme seg videre fra Selunge, og erfaring viser at du må regne med MINST to halvår. Dette har blant annet sammenheng med at det er første kurs som går i det kalde bassenget, og ikke minst også foregår i den dype enden. Det kan væres skremmende for barn som har vært vant til tryggheten i barne- og terapibassenget.

Men, vi har alltid rom for forbedringer vi også. Derfor har klubben i år spesielt fokus på Selunge, for å se hva vi kan gjøre for å få flere opp på Sel og videregående nivå. Vi har satt på tre instruktører på tre Selungekurs: hovedinstruktør Christian, vår mest erfarne instruktør Trine og svømmeskoleansvarlig Bente. Sistnevnte har et kurs med færre plasser tiltenkt de minste, og disse flytter inn i terapibassenget så snart det åpner. Hvis du likevel melder barnet ditt på Sel forbeholder vi oss retten til å flytte det ned til Selunge, og erfaringsmessig er det bedre å bli flyttet opp enn ned.

Hva er forskjellen på Kongsvinger svømmeklubb og Kongsbadet?
Kongsbadet er en offentlig svømmehall eid og drevet av Kongsvinger kommune. Kongsvinger svømmeklubb er et idrettslag, drevet av foreldre og frivillige. Øverste organ er årsmøtet, og et valgt styre sørger for at hjulene går rundt. Vi har en svømmeskoleansvarlig i 10 % stilling og en hovedtrener i 30 % stilling. Instruktørene jobber på timebasis og styret jobber selvfølgelig på dugnad.

Kongsvinger svømmeklubb står for cirka 10 prosent av besøket i Kongsbadet og får tildelt halltid av kommunen. Barn og unge fra 4-19 år går gratis inn, mens vi betaler leie for baby- og småbarnkurs, voksenkurs og andre ganger vi benytter hallen til for eksempel stevner eller opplæring. For å tilgjengeliggjøre hallen for andre kunder har vi blitt enige om å kjøre 70 % av kursene våre på onsdag og resten på mandag. Det eneste unntak er treningsgruppene, som også trener to timer fredag og en time søndag. Klubben og hallen har en god og løsningsorientert dialog.

Med vennlig hilsen
Lars Ovlien
Styreleder, Kongsvinger svømmeklubb
Bidrag til deltakeravgift og utstyr

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Kongsvinger kommune har avsatt midler til drift av en kontingentkasse/utstyrsbank for 2015. Målgruppen for ordningen er barn og unge i alderen 6 til 18 år, som av økonomiske årsaker ikke har anledning til å delta i fritidsaktiviteter innen blant annet idrett.

Ordningen koordineres av Kultur- og Fritidsenheten. Det gis tilskudd til kontingenter og utstyr til foreninger/enkeltpersoner slik at barn og unge i målgruppen kan delta på fritidsaktiviteter i nærmiljøet. Det gis inntil kroner 2.000 i tilskudd per person per år. Tilskuddene gis for ett år av gangen og er å regne som en engangsstøtte.

Det er kun voksne rundt barnet/ungdommen som kan søke om midler, for eksempel helsesøstre, lærere, miljøarbeidere, lagledere, trenere med flere. Barnet eller familien kan ikke søke selv. Den voksne som søker har ansvaret for å følge opp at barnet/ungdommen deltar i aktiviteten. Den som søker vurderer også om familien er i en slik situasjon at dette ikke kan dekkes selv.

Det kan søkes fortløpende på ordningen; ingen søknadsfrist!

Spørsmål om ordningen kan rettes til Aud Ingrid Olstad, telefon 990 24 817.
Høstens kurs legges ut mandag 24. august

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Vi i Kongsvinger svømmeklubb er klare med kursene for høsten 2015 og påmeldingen åpner for alle mandag 24. august.

Merk følgende:

 • Et kurs krever at du mestrer ferdighetene fra de foregående kursene.
 • Du betaler for kurset ved påmelding.
 • Vi forbeholder oss retten til å flytte barn som er meldt på feil ferdighetsnivå. Hvis du ikke har hatt barn på kurs hos oss tidligere ber vi deg lese om våre grunnkurs.
 • Vi ber om at vi av hensyn til både sikkerhet og mestring får informasjon om barn som krever spesiell oppfølging av en eller annen årsak.

Fordi terapibassenget er stengt en stund til må vi vente med å sette opp baby- og småbarnkurs, men de kommer. Dette gjør også at vi har vært nødt til å skjære vekk noen andre kurs i påvente av mer bassengplass.

Begge treningsgruppene får mer treningstid, og vi setter opp et separat Delfin-kurs, mens Hai-gruppa fungerer som rekruttgruppe (treningsgruppe B). Det betyr med andre ord en økt satsing på svømmerne i klubben.

KursnavnTidspunkt
VannOnsdag 16:30-17:00
HvalMandag 16:30-17:00
HvalOnsdag 17:10-17:40
SkilpaddeMandag 17:15-18:00
SkilpaddeOnsdag 17:55-18:40
SkilpaddeOnsdag 18:30-19:15
PingvinMandag 18:15-19:00
PingvinOnsdag 17:30-18:15
Selunge for yngreOnsdag 17:30-18:15
SelungeMandag 16:30-17:15
SelungeOnsdag 16:30-17:15
SelOnsdag 17:30-18:15
SjøløveOnsdag 18:30-19:15
DelfinOnsdag 16:30-17:15
Treningsgruppe BMandag/Onsdag/Fredag
Treningsgruppe AMandag/Onsdag/Fredag/Søndag
StupOnsdag 18:15-19:15
VoksenkursOnsdag 17:30-18:15Svømmekurs i Eidskog

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

 Sara, Elma, Mateusz, Oliver og hovedtrener Christian.

Denne uken har Kongsvinger svømmeklubb vært med og arrangert svømmekurs i Harstadsjøen i Eidskogen. 32 barn entusiastiske barn var i vannet sammen med svømmerne i treningsgruppe A, hovedtrener Christian Hesbøl Bakken og svømmeskoleansvarlig Bente Ovlien.

Det har vært morsomme timer sammen med en fantastisk fin, flink og tøff  barneflokk (det var i underkant av 18 grader i vannet). Honoraret går uavkortet til treningsleir for treningsgruppe A.

Informasjon om kurshøsten 2015

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Vi får til stadighet spørsmål om oppstart for kurs i høst, men dessverre vet vi ikke når vi får halltid på grunn av lekkasjer i både hovedbassenget og terapibassenget. Vi er forespeilet en avklaring fra Kongsbadet etter at de åpner 10. august, og må som alle andre bare smøre oss med tålmodighet. Tidligst mulig kursstart er i begynnelsen av september, men dette er ikke avgjort ennå.

Trener og svømmeskoleansvarlig

Lurer du på hvilket kurs ditt barn skal gå på? Vår svømmeskoleansvarlige Bente Ovlien svarer på spørsmål. Send henne gjerne en e-post.

Christian Hesbøl Bakken er vår nye hovedtrener. Han har vært med som svømmer og instruktør i klubben lenge, og er i ferd med å fullføre en Trener 1-utdannelse gjennom Norges Svømmeforbund.

Åpen dag

Vi håper å få til en åpen dag for våre medlemmer innen kursstart. Det forutsetter at vi kan planlegge kursstarten noen uker i forveien. Vi vil oppdatere dere så snart vi vet mer.
Svømmeaksjonen 2015

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Glade barn fra Eskoleia barnehage under Svømmeaksjonen 2015

Med støtte fra Gjensidigestiftelsen gjennomfører Kongsvinger svømmeklubb årets svømmeaksjon i ukene 24 og 25. Til sammen 63 skolestartere fra Puttara barnehage, Eskoleia barnehage, Myrulla barnehage og Tjura barnehage får hver dag i en uke to timer opplæring.

Glåmdalen har laget en fin reportasje om årets svømmeaksjon (krever at du er abonnent)

350 barn og unge på kurs hvert år

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Første halvår har Kongsvinger svømmeklubb hatt 68 barn mellom 0 og 5 år og 151 barn og unge fra 6 til 19 år. Totalt har klubben tilbudt 265 kursplasser fordelt på 38 kurs.

I 2014 var tallene 132 barn og unge mellom 0 til 5 år og 227 barn og unge fra 6 til 19 år. I løpet av året tilbød vi 521 kursplasser fordelt på 57 kurs, og av disse var 25 kurs helt fulle. Fra høsten 2014 har vi også hatt en egen stupegruppe.

I tillegg hadde vi fire grupper på svømmeaksjonen i juni 2014 og fire nye grupper er klare til svømmeaksjonen i år. Svømmeaksjonen finaniseres av Gjensidigestiftelsen. Klubben har også hatt et prosjekt der vi har drevet svømmeopplæring for barn som ikke har blitt svømmedyktige etter ordinær opplæring i barneskolen.

I samarbeid med kvinnenettverket i Sør-Odal har vi også svømmeopplæring for innvandrerkvinner og barn annenhver lørdag før åpningstid i Kongsbadet. Her har vi fått 65 000 kroner i støtte fra Gjensidigestiftelsen.

Hovedandelen av kursdeltakerne våre kommer fra Kongsvinger, men vi har også besøk  fra Eidskog, Nes, Sør-Odal, Nord-Odal, Grue og Åsnes.

Del dette på sosiale medier:
Planer for høsten

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Norges svømmeskole er slutt før sommeren og nå er det svømmetrening fram til juni. Svømmehallen stenger terapibassenget 14. juni, og vi vet ikke ennå når de åpner igjen. Det må vi vite før vi kan planlegge høsten, men så snart vi har en idé om når hallen åpner for fullt planlegger vi og legger ut kurs. Optimalt skulle vi gjerne ha lagt ut kursene for høsten allerede, men det er ikke mulig.

Flere av våre dyktige instruktører reiser ut for å studere, og det betyr at det blir en del utskiftninger. Mange fortsetter, også har vi noen under opplæring og kanskje et par gamle som kommer tilbake. Vi er sikre på at vi får en fin gjeng instruktører til å kjøre kurs til høsten, og kommer til å prioritere voksne instruktører på baby, småbarn og begynnerkurs det trygghet og lek er viktigst. Så lar vi de beste svømmerne jobbe med gruppene fra Sel og oppover.

Vår hovedtrener Marek flytter dessverre da han har fått jobb utenbys. Vi søker etter ny hovedtrener, og har sagt at vi skal styrke satsingen på Sel, Sjøløve, Delfin, Hai og treningsgruppe A. Det betyr at vi ønsker å tilby de beste mer halltid, og en rød tråd fra de begynner på videregående kurs. Vi håper også å bygge en foreldregruppe for barn på dette nivået, slik at vi i større grad kan trene sammen, kanskje med andre klubber og delta på stevner også. Er du forelder til barn på Selunge eller høyere vil du høre fra oss snart.

Vi ønsker alle en god sommer, og kommer tilbake med mer informasjon når vi vet mer om rammebetingelsene våre til høsten.
Svømmetrening fram mot sommeren

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Kongsvinger svømmeklubb tilbyr svømmetrening på tre nivåer fram til sommerferien starter:
 1. Nybegynnere på selungenivå. Det er mulig å melde seg på for pingvin som er anbefalt selunge etter endt kurs, samt for selunger.
 2. Viderekomne på sel og sjøløvenivå.
 3. Treningsgruppe B på delfin og hai-nivå


  Merk at alle kursene starter tidlig fordi Kongsbadet innfører sommeråpningstider fra uke 19, og hallen må da være tømt 17.45. Terapibassenget vil også være stengt i denne perioden, så alle kurs foregår i det store bassenget.

  Fokus på alle kursene er svømmetrening, så hvis barna ikke er trygge i vann, synes det blir kaldt i det store bassenget eller ikke kan svømme er det lurt å vente til nye kurs starter i månedsskiftet august/september.

  Du finner kursene under fanen «Annet»
  Irene Dalby Cup på Skarnes 18. april

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Årets siste stevne i Irene Dalby Cup blir lørdag 18. april 2015 kl 12:00 i Skarnes svømmehall i regi av Odal Svømmeklubb. Dette er et rekruttstevne for alle gutter og jenter som er født i 1999 og senere.

  Innsvømming fra kl 11.00 og lagledermøte kl 11.15. En premie til alle svømmere uansett antall starter.

  Last ned invitasjon i PDF-format her
  Innvandrere i idretten

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Kongsvinger svømmeklubb skal være med på arrangementet «Hvordan og hvorfor integrere innvandrere i idrett og frivillig arbeid?» på Slobrua i Sør Odal lørdag 11. april 2015 kl 10.00 – 16.00. Det er gratis inngang.

  Du kan blant annet høre Per Ravn Omdal og Vidar Sanderud fra Norges fotballforbund, Nasra Abdullah, Minoritetsrådgiver i Stovner bydel og aktiv fotballspiller på LSK Kvinner og Caleb Francis, tidligere eliteseriespiller for KIL og trener i IL Runar.

  Last ned hele invitasjonen i PDF-format her: Innvandrere i idretten – invitasjon til konferanse

  Det blir mye plasking når damene øver under innvandrersvømming i Kongsbadet.
  Ledige stillinger i Kongsvinger svømmeklubb

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Kongsvinger svømmeklubb en organisert i Norges Svømmeforbund. Vi skal skape et aktivt svømmemiljø i Kongsvinger basert på mestring og glede. I 2014 hadde vi nærmere 400 medlemmer. For å styrke tilbudet og øke kvaliteten på våre kurs og elitesatsing søker vi etter: 

  HOVEDTRENER

  25 prosent stilling med faglig ansvar for vår treningsgruppe og rekruttgruppe. Du er flink til å motivere ungdom og får muligheten til å bygge et trenerteam og et positivt
  svømmemiljø med store utviklingsmuligheter.

  SVØMMESKOLEANSVARLIG

  10 prosent stilling med faglig ansvar for Norges Svømmeskole. Du er en strukturert voksen person som har gode kommunikasjonsevner og er flink til å samarbeide.
  Din jobb blir blant annet å:

  • Planlegge, gjennomføre og følge opp kurs og administrere påmeldinger gjennom tryggivann
  • Samarbeide med hovedtrener om overgangen fra svømmeskole til treningsgrupper
  • Bidra til å utvikle svømmeskolen
  • Være hovedinstruktør på enkelte kurs

  For begge stillingene tilbyr vi konkurransedyktig lønn og fleksibel arbeidstid. Søknad og CV sendes styrets leder Lars Ovlien på lars@ovlien.no. Kontakt ham på e-post eller telefon 90 77 02 98 for ytterligere informasjon.
  Resultatliste fra Irene Dalby Cup

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Det ble en strålende dag i Kongsbadet lørdag 7. mars, med rundt 140 deltakere fra Rena, Elverum, Hamar, Arvika, Solør, Odal og Kongsvinger. Her kan du laste ned resultatlistene i Excel-format: IDC 070315 Resultater

  Så møtes vi i Odal lørdag 18. april.


  Spente foreldre benker seg på plass før Irene Dalby Cup i Kongsvinger 7. mars 2015.
  Irene Dalby Cup i Kongsbadet 7. mars

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Kongsvinger svømmeklubb innviterer til svømmestevne for alle gutter og jenter født i 1999 eller senere. Stevnet inngår i Irene Dalby Cup. Alle svømmere får én premie uansett antall starter. I tillegg er det egen premie for de som deltar på stafett.

  Last ned invitasjonen i PDF-format her.

  >>> Startkontingent kr 100 per svømmer og kr 100 per stafettlag
  >>> Innsvømming fra kl 11.00 og lagledermøte kl 11.15

  Startkontigent faktureres klubben i etterkant av stevne. Påmelding innen 28.02.15 til Kongsvinger svømmeklubb v/Anne Vegum e-post avegum@gmail.com. Spørsmål om stevnet kan rettes til Anne Vegum på e-post eller mob 928 26 744.

  Det er servering og kiosk i Kongsbadet! Vi ønsker alle velkommen til Kongsvinger og vårt flotte badeanlegg!
  Svøm deg til Rhodos i Kongsbadet

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Norges svømmeforbund og Kongsbadet inviterer til årets svøm langt-aksjon. Vinnerne får en flott tur til Rhodos. Mosjonskampanjen foregår i perioden 1. januar til 31. mars og omfatter voksne som svømmer 10.000 meter (funksjonshemmede 5000 meter) og barn som svømmer 2.500 meter (funksjonshemmede 1500 meter).

  Du kan registrere deg i Kongsbadet eller på www.svomlangt.no. Over 250 svømmehaller er med på konkurransen, og det hadde vært morsomt om årets vinner hadde vært en fra vårt distrikt.
  Ny forsikringsavtale fra Norges svømmeforbund

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Kongsvinger svømmeklubb har gjennom Norges svømmeforbund forsikringer for sine medlemmer. Fra 2015 er det en ny avtale med Idrettens Helsesenter og Gjensidige om forsikring av lisensierte utøver, og Gjensidige tar også over barneidrettsforsikringen i NIF.

  Alle medlemmer opp til 12 år dekkes av barneidrettsforsikringen. I tillegg har Kongsvinger svømmeklubb en kollektiv forsikring i Gjensidige for alle over 12 år, slik at barn opp til 12 år har dobbel dekning.

  Medlemmer som har løst lisens omfattes av den nye forsikringen. Det betyr at svært få faller utenfor fellesforsikringene, men det kan være verdt å undersøke.

  En viktig nyhet er at belastningsskader nå dekkes på lik linje med andre skader. Ettersom de fleste skadetilfeller som oppstår i svømmeidrettene er belastningsskader vil det gjøre forsikringsdelen i lisensen langt mer relevant enn tidligere.

  Les alt om den nye forsikringsavtalen her

  Skadetelefonen – 02033 (alle dager 09.00-21.00)
  Alle som betaler lisens vil også få tilgang til Skadetelefonen, som er en telefonbasert rådgivningstjeneste med spesialkompetanse på idrettsmedisin. Formålet er å ivareta idrettsutøvere på alle nivåer gjennom behandlingsløpet. Skadetelefonen gir gode råd om skadeforebygging og hva man bør gjøre ved akutte skader.

  Andre forbedringer

  • Behandlingsgaranti (ulik garanti ift lisenstype)
  • Kvalitetssikret behandlernettverk
  • Spiseforstyrrelser og sammensatte symptomer  Bli med til Irene Dalby Cup på Hamar

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Vi reiser til Ankerskogen i Hamar og andre stevne i Irene Dalby Cup lørdag 24. januar. Dette er et rekruttstevne for alle gutter og jenter som kan svømme 25 meter og er født i 1998 eller senere.

  Innsvømming fra kl. 11.00. Lagledermøte kl. 11.15. Alle svømmere uansett antall starter får en premie, og det er maks tre individuelle starter per svømmer.

  Send en e-post til Anne Vegum hvis du er interessert i å være med innen 15. januar 2015, så står klubben for felles påmelding.

  Svømmere og foresatte som ønsker å benytte resten av svømmehallen under arrangementet gis rabatterte priser: barn, ungdom og student kr 75 og voksen kr 100. Du kan også besøke velværeavdelingen (18 års grense) for kr 100. Mulighet for å kjøpe mat og drikke i kafeen.

  Last ned invitasjonen i PDF-format her.
  Slik finner du din anbefaling

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Når et kurs er over vil du få anbefaling om videre kurs via tryggivann.no. Logg deg inn med brukernavn og passordet du brukte for å bestille kurset.

  Gå inn på fanen [Min side], velg [Mine kurs] og klikk på ditt barns navn.

  Nå skal anbefalingen komme opp under tabellen der alle kursdatoene for høstens kurs  står listet opp. Vi har lagt på en rød markering rundt dette slik at du ser hvor det står.

  Våre instruktører anbefaler videre kurs med tanke på at barnet skal ha mest mulig mestring. Her finner du en oversikt over våre grunnkurs og videregående kurs, med beskrivelse av ulike ferdigheter som kreves.

  Vi opplever hvert år at noen barn blir meldt på et for høyt nivå. Ved kursstart vil instruktørene vurdere ferdigheter, og hvis mulig vil barnet bli flyttet til riktig  nivå. Det er alltid hyggeligere å bli flyttet opp et nivå, enn ned et nivå. Hvis du er i tvil om hvilket kurs du skal melde barnet på ber vi deg kontakte kursansvarlig John Skyrud på e-post.

  Kursplan for våren 2015

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Kjære medlemmer,

  Vi har hatt rekordaktivitet i høst, med nærmere 300 barn og unge på våre kurs. I tillegg har vi tilbudt kurs i stup, begynnersvømming for voksne og egne kurs for innvandrerkvinner. Totalt sett har vi mer enn doblet aktiviteten på ett år. Mange av dere er ivrige, og vi får daglige henvendelser om når vi legger ut kursene for våren.

  Kommunestyret i Kongsvinger har pålagt Kultur, idrett og fritid å redusere kostnader. Det kan blant annet få konsekvenser for hvilke dager vi i Kongsvinger svømmeklubb kan arrangere kurs, men vi har grunn til å tro at gratisprinsippet ikke vil bli rørt. Vi har den siste måneden jobbet med kommunen for å få til en avklaring og har meldt inn vårt ønske om å fortsette med mandag og onsdag slik vi fikk tildelt fra Kongsbadet i år. Slik det ser ut vil ikke dette bli avgjort før 11. desember i kommunestyret.

  Dessverre kan vi ikke legge ut kursene våre for våren 2015 før dette er avklart. Vi vet ikke hvilke konsekvenser dette vil få for tilbudet vårt, men vi håper at politikerne ser nytten i jobben Kongsvinger svømmeklubb legger ned for både sikkerhet og folkehelse, og ikke gir oss dårligere rammebetingelser enn vi har. Det vil i så fall kunne gå ut over kursene vi tilbyr.

  Så snart vi har fått en avklaring fra kommunen vil kursplanen for våren bli lagt ut. Dette vil ta noen dager å få på plass. Som vanlig vil de som har gått på kurs hos oss få et lite forsprang med å melde seg på.

  Med vennlig hilsen
  Lars Ovlien
  Leder, Kongsvinger svømmeklubb
  Irene Dalby Cup i Elverum 29. november

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Elverum Svømming inviterer til Irene Dalby Cup lørdag 29. november kl 12.00 i Elverum svømmehall. Alle gutter og jenter født i 1999 eller senere og som kan svømme 25 m kan delta.

  Påmeldingsfristen er 22. november. Send en e-post til Anne Vegum dersom du vil delta.

  Innsvømming fra kl 11.00. Lagledermøte kl 11.15. Det blir premie til alle svømmere uansett antall starter. Startkontigent kr 100 per svømmer og kr 100,- per stafett. Eventuelle spørsmål rettes til Lena Jordan mob 952 68 489. Det er kiosk og loddsalg.

  Du finner invitasjon i PDF-format her.
  Rabatt på årskort

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  I vår fikk deltakerne på Norges Svømmeskole i regi av Kongsvinger svømmeklubb tilbud om rabatterte årskort hos Kongsbadet. Dette gjelder kurs fra vannmerket og oppover. Deltakere som har årskort trenger ikke deltakerkort for å komme inn i hallen.

  Alle våre kursdeltakere har gratis inngang 15 minutter før og etter kurs, for å skifte. De kommer kun gratis inn hvis de viser deltakerkort, som de får utdelt første kursdag ved inngangen til Kongsbadet. Deltakere som ønsker å bade lenger MÅ betale inngang. Hvis du i tillegg svømmer utenom kursdagene er dette et svært gunstig tilbud fra Kongsbadet.

  AlderTilbud årskortOrdinær pris
  > 6 årkr 1000kr 1600
  6-16 årkr 1300kr 2200
  over 16kr 1600kr 3200

  MERK! Tilbudet gjelder kun deltakere som har betalt medlemsavgift hos Kongsvinger svømmeklubb.
  Gave fra Sparebanken Hedmark

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Kongsvinger svømmeklubb har mottatt 10.000 kroner fra Sparebanken Hedmark til utdanning av instruktører.

  «Vi ønsker at distriktet vårt skal være et godt sted å vokse opp, et godt sted å bo og et godt sted å flytte til. Derfor deler Sparebanken Hedmark hvert år ut millioner til gode og nyskapende lokale formål. Vi er glade for å kunne tildele Kongsvinger svømmeklubb pengene og ønsker lykke til med det videre arbeidet,» sier banken i tildelingsbrevet.

  Pengene vil komme godt med, da Kongsvinger svømmeklubb har som prioritet å sørge for at instruktørene våre er faglig oppdatert.
  Svømmeaksjonen 2014: gratis svømmeundervisning til barn

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Halvparten av landets tiåringer kan ikke svømme. Svømmeaksjonen 2014 har som mål å tilby opplæring til barna som trenger det mest. Nå søker vi skolestartere og SFO i Sør-Hedmark som kan tenke seg å være med.

  • Kongsvinger svømmeklubb søker om kurs fra Gjensidigestiftelsen og stiller med sertifiserte instruktører
  • Kursene inkluderer to skoletimer fem dager på rad i uke 23 eller 25.
  • Undervisningen foregår for grupper på 15 barn og vi planlegger å søke om ett kurs for skolestartere/innvandrerbarn og ett for SFO-barn i SFO-tiden

  Er din barnehage eller skole interessert i å være med? Kontakt Kongsvinger svømmeklubb ved Solvor Hesbøl for mer informasjon i dag. Fristen er 22. april og det er førstemann til mølla som gjelder.

  Målet med Svømmeaksjonen er at de barna som trenger det mest får tildelt gratis Svømmeaksjonskurs. Retningslinjene for tildeling:

  • Kurs til utrygge 6-åringer (siste år i barnehagen) prioriteres
  • Kurs til utrygge innvandrerbarn prioriteres
  • Kursene skal ikke erstatte lovpålagt svømmeundervisning i skolen
  • Aksjonen skal være landsdekkende

  Les mer om aksjonen hos Gjensidige.

  Klart innvandrerkvinner kan

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Instruktør Trine Beate Larsen demonstrerer.

  Det blir mye plasking når damene øver.

  Alle deltakerne fikk drikkeflaske.


  Kvinner og barn i aksjon under kurset i Kongsbadet.

  Fire lørdager før jul fyltes Kongsbadet opp av innvandrerkvinner som ville lære å svømme. I to timer før åpningstid sørger kvinnelige instruktører fra Kongsvinger svømmeklubb for det faglige innholdet.

  Odal Soroptimistklubb og Norsk Folkehjelp startet i 2013 et prosjekt basert på «Kvinner Kan»-konseptet. Målet var å integrere innvandrerkvinner i det norske samfunnet ved å starte forskjellige aktiviteter, og så langt har det blant annet resultert i åtte svømmedager i Kongsbadet.

  – Ett av oppleggene var svømmeopplæring, der Norsk Folkehjelp ga oss de første midlene til å gjennomføre to lørdager. Med bidrag fra det private næringslivet gjorde at vi kunne fortsette med fire nye kvelder, og så fikk vi et bidrag fra sanitetsforeningen sentralt, forteller Grete Ravn Omdal, en av initiativtakerne til svømmekurset.

  For å klare prosjektet måtte Odal soroptimistklubb samarbeide med blant annet Norske kvinners sanitetsforening, frivilligsentralen i Sør-Odal, flyktningekonsulenten, kirken og andre frivillige.

  – Vi syntes det var viktig å inkludere barna til kvinnene, så vi kjører buss fra Skarnes for å få med barnevogner, frivillige og mødrene.

  Fra Sør-Odal har det vært cirka 10 damer, 5-6 barn og rundt ti frivillige. Fra asylmottaket på Kongsvinger varierer antallet, men det har i snitt vært opp mot 10 voksne og 5-8 barn der også. Kongsvinger svømmeklubb har stilt med to instruktører som har stått for den faglige delen.

  – Alle har vært svært fornøyde med svømmingen, og sier at de håper den vil fortsette. Vi har i første omgang fått tak i midler til fire nye lørdager utover høsten, og håper på bidrag fra andre hold for å kunne fortsette videre, sier Ravn Omdal.
  Siste stevne i Irene Dalby Cup 5. april

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Lørdag 5. april er det siste stevne i årets utgave av Irene Dalby Cup. Stedet er Ankerskogen svømmehall Hamar. 

  Irene Dalby Cup er et rekruttstevne for alle gutter og jenter som kan svømme 25 meter og er født i 1998 eller senere. Innsvømming fra kl. 11.00. Lagledermøte kl. 11.15.

  En premie til alle svømmere uansett antall starter. Startkontingent kr. 100,- individuelt og pr stafettlag. Maks 3 individuelle starter pr svømmer.

  Påmelding innen 28. mars til Kongsvinger svømmeklubb v/Anne Vegum e-post avegum@gmail.com. Spørsmål om stevnet kan rettes til Anne Vegum på e-post eller mob 928 26 744.

  Last ned hele invitasjonen i PDF-format her
  Babysvømmingen i gang

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Tirsdag 11.00 FULLT
  Tirsdag 11.30 Ledige plasser igjen
  Tirsdag 12.00 FULLT

  Vi satt opp et ekstra babysvømmekurs fra tirsdag 25. mars. Dette koster kun kr 990 for åtte uker + en rabattert inngang som inkluderer en badebleie. Les mer her.

  En stor takk til instruktør Therese Larsen og alle mammaene som bidro til en hyggelig dag i svømmehallen. Så er vi spente på når den første pappaen blir med på babysvømming. Vi hører det er flere som har planer om å dukke opp.

  Gave fra Kongsvinger Sanitetsforening

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Mandag 17. mars mottok Kongsvinger svømmeklubb og ungdomsavdelingen til Kongsvinger jeger- og fiskerforening hver sin sjekk på 15.000 fra Kongsvinger Sanitetsforening. Pengene skal gå til arbeid for barn og ungdom og er overskuddet fra salget av faselavnsris.

  Vi i svømmeklubben takker ydmykt for gaven, som kommer godt med i arbeidet vårt.
  Resultater fra Irene Dalby Cup

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Rundt 130 barn og unge deltok på Irene Dalby Cup i Kongsvinger lørdag 8.mars. Kongsbadet var fullstappet og vi i svømmeklubben er godt fornøyd med arrangementet.

  Du kan laste ned resultat-listene her [ODF-format]

  Velkommen til Irene Dalby Cup 8. mars

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Vi ønsker velkommen til Kongsbadet og Irene Dalby Cup lørdag 8. mars 2014 kl 12.00.

  Kongsvinger svømmeklubb inviterer til svømmestevne for alle gutter og jenter født i 1998 eller senere, og som kan svømme 25 meter. Stevnet inngår i Irene Dalby Cup. Alle svømmere får én premie uansett antall starter. I tillegg er det egen premie for de som deltar på stafett.

  Last ned hele invitasjonen her [PDF-format]

  Startkontingent kr 100 per svømmer og kr 100 per stafettlag
  Innsvømming fra kl 11.00 og lagledermøte kl 11.15

  Startkontingent innbetales forskuddsvis til Kongsvinger svømmeklubb konto 1822 27 50 160 eller samlet for hver klubb ved ankomst.

  Påmelding innen 28.02.14 til Kongsvinger svømmeklubb v/Anne Vegum e-post avegum@gmail.com. Spørsmål om stevnet kan rettes til Anne Vegum på e-post eller mob 928 26 744.

  Vi ønsker alle velkommen til Kongsvinger og vårt flotte badeanlegg!
  PS! Det er servering og kiosk i Kongsbadet!
  Innkalling til årsmøte i Kongsvinger svømmeklubb

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Sted : Møtekontoret i Kongsbadet (Kongsvinger svømmehall)
  Tid : Torsdag 13.mars 2014 kl 18.30

  Sakliste:

  1. Godkjenne stemmeberettigede.
  2. Godkjenne innkallingen, sakliste og forretningsorden.
  3. Velge møtestyrer, referent,  samt to medlemmer til å underskrive protokollen.
  4. Behandle idrettslagets årsmelding, herunder eventuelle gruppeårsmeldinger.
  5. Behandle idrettslagets regnskap i revidert stand.
  6. Behandle forslag og saker.
  7. Fastsette medlemskontingent.
  8. Vedta idrettslagets budsjett
  9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan om dette finnes.
  10. Foreta følgende valg:
   a) Leder
   b) Øvrige valg i henhold til årsmøtevedtatt organisasjonsplan, jf. pkt. 9.
   c) Revisorer

  Sakspapirer som skal legges ved er:

  1. Forslag til forretningsorden
  2. Årsberetning/årsmelding
  3. Regnskap med revisors beretning
  4. Eventuelle innkomne forslag (hvem som fremmer forslaget, teksten i fremlegget og styrets innstilling til forslaget må fremkomme)
  5. Forslag på medlemskontingent
  6. Forslag til budsjett
  7. Eventuelle organisasjonsendringer (nye grupper og lignende)
  8. Styrets innstilling på neste års valgkomité

  Saker du evt. ønsker at årsmøtet skal behandle må være styret i hende senest to uker før årsmøtet.

  Valg av styre:
  Det skal under påfølgende årsmøtet velges nytt styre. Dagens styre består av :

  1. Leder: Odd Melgård (avgår – på valg)
  2. Nestleder: Anderas Myklebust (ikke på valg)
  3. Sekretær: Hilde Husom (ikke på valg)
  4. Kasserer: Jardar Andersen (ikke på valg)
  5. Styremedlemmer: Lars Ovlien, John Skyrud, Anne Vegum, Solvor Hesbøl – (ikke på valg) og Mona Takle (avgår – på valg)

  Årsmøtet er pliktig for de som sitter i styret, og den som ikke kan stille må selv påse at varamedlem får innkalling. Det vil også bli sendt spesiell invitasjon til samtlige foreldre/pårørende per epost til dette årsmøtet. Det vil bli utlyst annonse i Glåmdalen om årsmøtet i god tid, minst en måned før møtedato.

  Med vennlig hilsen
  Styret v/Odd Melgård, leder i Kongsvinger svømmeklubb
  Ekstra Selunge-kurs

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  På grunn av stor pågang setter vi opp et ekstra Selunge-kurs fra og med onsdag 29. januar kl 18.00. Etter delingen har nå plass til flere barn på hvert kurs.

  Meld deg på kurset på tryggivann.no

  Selungen er et kurs for de som nærmer seg å svømme. Etter kurset skal barna kunne:

  • Stupe uti på dypt vann
  • Svømme 12,5 meter på magen, skifte retning, svømme 2-3 meter mot startstedet, stoppe og hvile i 30 sekunder, svømme tilbake på ryggen til startstedet

  På dette nivået er det ikke uvanlig at barna går to ganger 12 timer med kurs, altså to terminer. Vår hovedtrener Trine Beate Larsen har ansvar for kurset på tirsdag, mens Linda Marie Morseth vil ha ansvar for det nye onsdagskurset.

  Treningsgruppe B vil trene sammen med treningsgruppe A på onsdager kl 19.00.
  Irene Dalby Cup i Arvika 8. februar

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Det er tid for årets andre stevne i Irene Dalby Cup. Lørdag 8. februar arrangeres det i Arvika simhall. Stevnet er åpent for jenter og gutter født i 1998 eller senere som kan svømme 25 meter. Instruktørene i Kongsvinger svømmeklubb vil snakke med barna det er aktuelt for.

  Innsvømming begynner kl 11.00 og laglederne møtes kl 11.15. Det koster 100 SEK i startavgift for enkeltsvømmere og 100 SEK per stafettlag. Svømmehallen i Arvika har kafeteria og kiosk som serverer enklere matretter.

  Du kan laste ned hele invitasjonen i PDF-format her. Vi kommer tilbake til dere med informasjon om felles transport for deltakerne.
  Irene Dalby-cup i Kongsbadet

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Lørdag 8. mars arrangerer Kongsvinger svømmeklubb det tradisjonsrike Irene Dalby-cup i Kongsbadet. Stevnet er et lavterskel tilbud til de yngste og for å ufarliggjøre det og konkurrere samt  treffe unger fra andre klubber. Det settes opp heat og er tidtakning, men det skrives ikke resultatlister.

  Alle som er 15 år eller yngre og kan svømme 25 meter uten hjelp får delta. Deltakerne får premie for innsatsen og kretsen har satt opp en vandrepokal til klubben med flest antall starter gjennom sesongen.

  Det første stevnet i Irene Dalby-cup denne sesongen ble arrangert i Elverum 26. oktober i fjor. De gjenstående stevnene er i Arvika 8. februar, Kongsvinger 8. mars og avslutning på Ankerskogen i Hamar 5. april.

  Vi kommer tilbake med mer informasjon om påmelding og praktiske detaljer når det nærmer seg.

  Gratis inngang på svømmeklubbens kurs

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017


  Kongsvinger kommune har vedtatt gratis inngang for deltakere på svømmekurs i regi av Kongsvinger svømmeklubb, noe vi er svært glade for.


  Dette gjelder KUN våre kurs, så hvis dere vil svømme utover selve kurset må dere betale vanlig inngang. Vi jobber med det praktiske, men kommer til å lage en løsning for å gjøre dette så enkelt som mulig både for Kongsbadet og for dere som deltar.

  Ta kontakt med oss hvis dere lurer på noe. Husk at påmelding til kurs skjer via tryggivann.no.
  Svømmeaktiviteter våren 2014

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Vi planlegger aktiviteter for vårsesongen 2014 og foreløpig er oppstart satt til uke 2, som begynner 6. januar. Vi åpner for påmelding den 19. desember.

  Barn som allerede går på våre aktiviteter vil få tilbud om videre deltakelse gjennom tryggivann.no.

  Vi kommer tilbake med mer informasjon om treningsplan og deltakeravgift når dette er klart.

  Invitasjon til Julesvøm på Elverum 7. desember

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Elverum Svømming innbyr ihht terminliste og med NSFs godkjennelse, til åpent stevne i Elverum lørdag 7. desember 2013 kl 11.00. Kongsvinger svømmeklubb skal delta med noen av sine beste svømmere.
  Kommunen kan gi støtte til kontingent og utstyr

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Er det dyrt å betale både svømmeklær, kontingent til svømmeklubben og inngang i svømmehallen? Kongsvinger kommune har avsatt 50.000 kr til drift av en kontingentkasse og  75.000 kr til drift av en utstyrsbank for 2013. Her går det an å få tilskudd til kontingenter og utstyr til foreninger/enkeltpersoner.

  Målgruppen for ordningen er barn og unge i alderen 6 til 18 år, som av økonomiske årsaker ikke har anledning til å delta i fritidsaktiviteter innen idrett og andre lag/foreninger. Merk at barnet eller familien kan ikke søke selv.

  Les mer om ordningen på frivillighetssentralens hjemmesider!
  Kurstilbud høsten 2013

  Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

  Velkommen til Kongsvinger svømmeklubb. Vi tilbyr følgende svømmekurs høsten 2013:

  Begynnerkurs

  • Vannmerket, onsdag kl 16.30 og ekstrakurs mandag kl 18.30!
  • Hvalmerket, mandag kl 16,30, tirsdag kl 16.30 og kl 17.30
  • Skilpaddemerket, mandag kl 17.30 og 18.30 og tirsdag kl 18.30
  • Pingvinmerket, onsdag kl 17.30 og 18.30
  • Selungemerket, tirsdag kl 17.00

  Videregående kurs

  • Selmerket, tirsdag kl 18.00
  • Sjøløvemerket, tirsdag kl 19.00
  • Delfinmerket, onsdag kl 17.00
  • Haimerket, mandag kl 17.00 og mandag/onsdag kl 18.00

  Du finner en komplett oversikt og alle kursene og mulighet for å melde deg på her