Slik bruker du tryggivann

Vi får mange spørsmål om hvilke kurs barna skal gå på og hvor du finner informasjon om anbefalinger og fremgang. Svaret er tryggivann.no. Når du har meldt på ditt barn har du opprettet en konto med brukernavn og passord ved å registrere deg oppe til høyre.

Har du problemer med å betale i tryggivann? Vi har erfaring med at nettbrett og smarttelefoner ikke fungerer 100 % med betalingsløsningen til Norges svømmeforbund. Den enkleste løsningen er å bruke en PC!

Når du logger deg på igjen kommer du til «Min Side», der du får oversikt over deg og dine kurs.

Her ser du et typisk skjermbilde der du som er foresatt har oversikt over din kontaktinformasjon og hvilke barn du har på kurs. Hvis du klikker på navnet på ett barn kommer du inn på barnets side:


Her ser du at Espen går på vanntilvenning, og du kan selv klikke for å få varsel på den oppgitte e-posten før hver kursdag. På denne siden vil du også få en oversikt over alle kursdatoer med tider, og nederst står det etter endt kurs en anbefaling om videre kurs.

Hvis du skal melde på med fortrinnsrett kommer det opp en egen fane med fortrinnsrett helt til høyre:


Merk: hvis du melder på barn på et høyere nivå enn instruktøren har anbefalt kan vi ikke garantere plass hvis vi må flytte barnet. Svømmeopplæring er ferdighetsbasert og det finnes ingen snarveier. Vi følger Norges Svømmeskole sin fagplan, og har fokus på at barna skal føle mestring og glede – ikke komme seg fortest mulig gjennom svømmeskolen.