Vil du bli en av oss?

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 6. Mar 2020


Hovedtrener fra høsten 2020


Våre treningsgrupper tar svømmerne videre etter endt svømmeskole. Vi har flere treninger pr uke, både på vann og på land. Våre aktive svømmere setter seg personlige mål og deltar på stevner over hele østlandet – og ønsker et sosialt og utviklende miljø på hjemmebane. 

Hvem håper vi du er? Her er noen punkter vi tenker du kjenner deg igjen i: 

  • Du er lidenskapelig engasjert i utvikling av alle våre svømmere og svømmeklubben vår 

  • Du har faglig kompetanseerfaring, utdanning innen svømming 

  • Du evner å se den enkelte svømmeren motivere, engasjere, sette mål og levere resultater 

  • Du ønsker å skape trenings- og mestringskultur, for å gi svømmerne best mulig forutsetninger for å nå sine mål 

  • Du har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig - for å skape glede, samhold, trivsel og respekt 

  • Du kan arbeide selvstendig og i team med andre 

  • Du har godkjent vandel
     

Kongsvinger svømmeklubb er en godt etablert svømmeklubb med sunn økonomi, et godt fungerende styre og et inkluderende miljø både i svømmegruppen og i den øvrige organisasjonen. Vi er en klubb i utvikling - sportslig og i medlemstall.  

Vi tror på investering i engasjerte trenere for å bygge det gode miljøet vårt enda større og bedre og tilbyr nå stilling som vår hovedtrener fra høsten 2020. 

Vi tilbyr instruktør- og trenerutdannelse m/livredningskurs (august 2020). Lønn etter avtale. Arbeidstid på ettermiddag og kveldstid. Stillingen anbefales også utvidet som instruktør i andre deler av Svømmeskolen og/eller i barnehagesvømming. 

 

Ta kontakt med Lene Skyrudsmoen (styreleder, tlfnr 970 11 338) eller Inger Marit Biagi (svømmeskoleansvarlig, tlfnr 412 17 956) for mer informasjon om arbeidstider, lønnsbetingelser mv. 


Instruktører til Svømmeskolen fra høsten 2020

Neste års svømmeskolekurs har oppstart i september 2020. Våre kurs spenner fra vanntilvenning og videre oppover til ulike svømmearter og terping av teknikk. Er du over 18 år og vil gi vannglede og svømmeglede videre til andre? Vi søker 4-6 instruktører.  

Kongsvinger svømmeklubb er en godt etablert svømmeklubb med sunn økonomi, et godt fungerende styre og et inkluderende miljø både i svømmegruppen og i den øvrige organisasjonen.  

Vi tilbyr instruktør- og livredningskurs før oppstart (august 2020) og et gjennomarbeidet kursopplegg å følge underveis. Vår svømmeskoleansvarlig følger deg opp som instruktør. Fra din side kreves gyldig vandel, evne til og ønske om å kommunisere godt med barn - samt generell vannglede 

Vi lager avtaler for neste års skoleår nå! Ta kontakt med Lene Skyrudsmoen (styreledertlfnr 970 11 338) eller Linn Kristin Vibekken (svømmeskoleansvarligtlfnr 455 19 471) for mer informasjon om treningstider, lønnsbetingelser mv. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.