PT-timer - for deg som vil lære å svømme (bedre)

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 8. Mar 2019

I vinter har vi startet opp med PT-timer (PT = Personlig Trener), med Armita Sahafiha som instruktør.


En av de første som kastet seg på tilbudet er Emma Ovlien (14), som har hatt to timer i vannet sammen med Armita. Det er 4,5 år siden Emma gikk på kurs hos oss sist, og hun kan å svømme.


Emma forteller at hun hadde lyst til å fikse på rygg- og crawl-teknikken sin, og at hun derfor valgte å be mamma og pappa om PT-timer. Når vi spør hva forskjellen på svømmekurs og PT-timer er, sier hun: «Jeg har Armita helt for meg selv, og da er det lettere å jobbe med detaljene. Jeg blir skikkelig sliten, kun meg hele tiden!»


Armita er også instruktør på våre vanlige svømmekurs, og det er ikke overraskende når Emma forteller at Armita er flink til å forklare. For det er hun, Armita, hun ser hele mennesket – og sammen med hennes gode svømmekunnskaper blir det nesten litt magi i bassenget.


Vi vet at det er mange i Kongsvinger som ikke kan svømme, eller som skulle ønske de kunne svømme bedre. Vi kan altså tilby en løsning gjennom PT-timer.


Prisen for en time med PT er 300,-. I tillegg må du melde deg inn i Kongsvinger Svømmeklubb, medlemsskap koster kr. 100,- og varer hele kalenderåret. Gjennom medlemsskapet er du også forsikret. Inngang til hallen betaler du selv når du kommer.


Etter første time i vannet gir Armita deg en tilbakemelding på hvor mange timer hun tror du trenger for å nå målet ditt.


Interessert? Ta kontakt med daglig leder Kate Sønstebø, tlf. 419 33774 eller e-post kate.ksk@online.no.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.