Informasjon ved høsten kursoppstart 2016

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 11. Okt 2017

Vi minner alle kursdeltakere om at gratis inngang i hallen til kurs omfatter 15 minutter før kurs og 15 minutter etter. Hvis dere blir lenger må dere betale inngang i hallen. Dette er regler satt av kommunen, fordi gratis hall-leie gjelder ved organisert idrett, ikke bading. Dette er ikke tid til bading, men tid til skifting. Dette er spesielt viktig i terapibassenget, som er lukket for barn på hverdager.

Varsel om kurstider

Vi får noen mail om at folk ikke får påminnelse om at de skal på kurs. I utgangspunktet er dette noe dere må holde orden på selv når dere melder barna på kurs, men dere kan velge å få påminnelse i tryggivann. Det krever at dere krysser av for dette når dere melder på barna deres. Vi har ingen mulighet til å kontrollere at over 300 kursdeltakere har tatt dette valget, men vi oppfordrer alle til å sjekke og krysse av boksen, så skal dere få påminnelsen rett i innboksen. Har dere krysset av og fortsatt ikke får påminnelse kan det skje at den går i spam/søppelfilter.

Vi viser ellers til brukerveiledningen for påmelding

Vi har stengt for nye påmeldinger

Vi har nå stengt påmelding for nye deltakere. Vi forsøker å finne plasser til barn som er på feil kurs så langt det lar seg gjøre.

Bytte av kurs

Merk! Det er mulig å bytte internt på like typer kurs (for eksempel selunge til selunge) hvis dere har problemer med tidene, men det forutsetter at dere blir enige dere i mellom og tar kontakt med oss for å gjennomføre byttet. Dere kan IKKE møte på et kurs uten at det er avklart, da dere da ikke vil komme inn i hallen.

Vi minner om at alle som melder på barn krysser at for at de har lest betingelsene som følger påmelding. Der står det blant annet:

Av kapasitetshensyn kan vi være nødt til å flytte et kurs. Dette er noe vi forsøker å unngå, men noen ganger er det nødvendig. Hvis vi flytter kurset og du ikke kan delta vil du få pengene tilbake så fremt du sier i fra på forhånd.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.