Hilsen fra styret

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 4. Mai 2020


Hei alle svømmere! 

Nå er det gått 7 uker siden Kongsbadet ble stengt og Kongsvinger svømmeklubb måtte innstille all aktivitet. Vi savner dere! Foreløpig vet vi lite om når og hvordan vi kan få startet opp igjen. Vi følger med på regjeringens signaler og holdes oppdatert også via Norges Svømmeforbund. Mer informasjon gir vi så snart vi har den! 

Enn så lenge ønsker vi dere alt godt, og inviterer samtidig til årsmøte 17.06.2020 (utsatt dato pga korona). Dette vil bli avholdt digitalt via Teams og kobling sendes ut nærmere møtedato.

Ønsker du kontakt med oss i styret så nås vi på post@kongsvingersvommeklubb.no
Vi ønsker dere alle en best mulig mai måned

Hilsen styret i Kongsvinger svømmeklubbVil du bli en av oss?

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 6. Mar 2020


Hovedtrener fra høsten 2020


Våre treningsgrupper tar svømmerne videre etter endt svømmeskole. Vi har flere treninger pr uke, både på vann og på land. Våre aktive svømmere setter seg personlige mål og deltar på stevner over hele østlandet – og ønsker et sosialt og utviklende miljø på hjemmebane. 

Hvem håper vi du er? Her er noen punkter vi tenker du kjenner deg igjen i: 

  • Du er lidenskapelig engasjert i utvikling av alle våre svømmere og svømmeklubben vår 

  • Du har faglig kompetanseerfaring, utdanning innen svømming 

  • Du evner å se den enkelte svømmeren motivere, engasjere, sette mål og levere resultater 

  • Du ønsker å skape trenings- og mestringskultur, for å gi svømmerne best mulig forutsetninger for å nå sine mål 

  • Du har gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig - for å skape glede, samhold, trivsel og respekt 

  • Du kan arbeide selvstendig og i team med andre 

  • Du har godkjent vandel
     

Kongsvinger svømmeklubb er en godt etablert svømmeklubb med sunn økonomi, et godt fungerende styre og et inkluderende miljø både i svømmegruppen og i den øvrige organisasjonen. Vi er en klubb i utvikling - sportslig og i medlemstall.  

Vi tror på investering i engasjerte trenere for å bygge det gode miljøet vårt enda større og bedre og tilbyr nå stilling som vår hovedtrener fra høsten 2020. 

Vi tilbyr instruktør- og trenerutdannelse m/livredningskurs (august 2020). Lønn etter avtale. Arbeidstid på ettermiddag og kveldstid. Stillingen anbefales også utvidet som instruktør i andre deler av Svømmeskolen og/eller i barnehagesvømming. 

 

Ta kontakt med Lene Skyrudsmoen (styreleder, tlfnr 970 11 338) eller Inger Marit Biagi (svømmeskoleansvarlig, tlfnr 412 17 956) for mer informasjon om arbeidstider, lønnsbetingelser mv. 


Instruktører til Svømmeskolen fra høsten 2020

Neste års svømmeskolekurs har oppstart i september 2020. Våre kurs spenner fra vanntilvenning og videre oppover til ulike svømmearter og terping av teknikk. Er du over 18 år og vil gi vannglede og svømmeglede videre til andre? Vi søker 4-6 instruktører.  

Kongsvinger svømmeklubb er en godt etablert svømmeklubb med sunn økonomi, et godt fungerende styre og et inkluderende miljø både i svømmegruppen og i den øvrige organisasjonen.  

Vi tilbyr instruktør- og livredningskurs før oppstart (august 2020) og et gjennomarbeidet kursopplegg å følge underveis. Vår svømmeskoleansvarlig følger deg opp som instruktør. Fra din side kreves gyldig vandel, evne til og ønske om å kommunisere godt med barn - samt generell vannglede 

Vi lager avtaler for neste års skoleår nå! Ta kontakt med Lene Skyrudsmoen (styreledertlfnr 970 11 338) eller Linn Kristin Vibekken (svømmeskoleansvarligtlfnr 455 19 471) for mer informasjon om treningstider, lønnsbetingelser mv. Babysvømming

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 25. Feb 2020

Kongsvinger Svømmeklubb åpner nye babysvømmingskurs. 

Oppstart 18.03.20 Påmelding via tryggivann. 

2-4 måneder 10.30-11.00 

5-7 mnd 11.00-11.30 

8-12 mnd 11.30-12.00 

Alle kursene er i terapibassenget.Årsmøte 26.03.2020

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 25. Feb 2020

Styret innkaller med dette til årsmøte i Kongsvinger svømmeklubb. Årsmøtet avholdes 26.03.2020 kl 18.00, i møterommet på Kongsbadet.

Saker som ønskes tatt opp må sendes styret innen 12.03.2020 til e-post: post@kongsvingersvommeklubb.no

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest 1 uke før årsmøtet på www.kongsvingersvommklubb.no.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, ha vært medlem av idrettslaget i minst 1 måned og ha betalt medlemskontingenten (kontingent betales via tryggivann.no). Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen styretTilrettelagt kurs

Postet av Kongsvinger Svømmeklubb den 21. Jan 2020

Kongsvinger Svømmeklubb har nå åpnet Tilrettelagt kurs. 

Tilrettelagt kurs er et tilbud for barn og unge som trenger litt ekstra oppfølging i en periode. Kurset har begrenset antall deltakere og kan kreve ledsager slik at instruktøren kan tilpasse nivået til hver enkelt deltaker. Kontakt oss for mer informasjon om dette tilbudet. 

Kurset går over 12 uker, i Barnebassenget. 45 min pr kveld